Въпрос за волан на Б5.5
-
- Автомобил:
- Двигател:
Въпрос за волан на Б5.5
Може ли да се сложи мултифункционален волан на пассат Б5.5 след като е с обикновенния(3 лъчев) и евентуално колко струва 1 такъв волан? Благодаря предварително.
- syncro fen
- Автомобил:
- Двигател:
syncro fen написа:Само да отбележа, че за обикновен волан се счита четрилъчовия, а трилъчовия е по висококласен - предимно кожен. Монтира се серийно само на "Highline"!:wink:
Трилъчев, мултифункционален няма. Също така, съм виждал трилъчев волан и на базово изпълнение и на Трендлайн. Да не бъркаш нещо?
- Dan4ote
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не бъркаittso написа:syncro fen написа:Само да отбележа, че за обикновен волан се счита четрилъчовия, а трилъчовия е по висококласен - предимно кожен. Монтира се серийно само на "Highline"!:wink:
Трилъчев, мултифункционален няма. Също така, съм виждал трилъчев волан и на базово изпълнение и на Трендлайн. Да не бъркаш нещо?
Това, че syncro fen не бърка е добре, лошото е че аз още повече се обърках.
Четирилъчевия също е кожен. Каква е разликата, освен визията между трилъчевия и четирилъчевия (не мултифункционалния) волан.
dobrinb написа:...Трилъчевия кожен волан, е серийно на Highline, и може да си поръчва на по ниските нива на оборудване...
Четирилъчевия също е кожен. Каква е разликата, освен визията между трилъчевия и четирилъчевия (не мултифункционалния) волан.
- Dan4ote
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ittso написа:Това, че syncro fen не бърка е добре, лошото е че аз още повече се обърках.dobrinb написа:...Трилъчевия кожен волан, е серийно на Highline, и може да си поръчва на по ниските нива на оборудване...
Че е много по-хубаво изглеждащ и по-удобен