Здравейте,от два месеца карам пасат Б5 1.9//115//и забелязах,че при движение над 110-120 км ми избива антифриз от разширителното казанче.Температурата на двигателя нормална-90 градуса. Какъв е проблема -помагайте.До сега не съм карал дизел,но не мисля че това е нормално.Предварително благодаря и се извинявам ако се повтарям с темата ,но не открих такава за пасат Б5. Може ли това да е проблем с капачката на казанчето.Вече нямам доверие на нашите МАЙСТОРИ. Пипат навсякъде и казват ВСИЧКО Е НАРЕД - а то не е.
mod edit: gr_kanev

проблем с антифриза на B5 1.9//115// -РЕШЕН ПРОБЛЕМ
- kosmos77
- Автомобил:
- Двигател:
проблем с антифриза на B5 1.9//115// -РЕШЕН ПРОБЛЕМ
Последна промяна от kosmos77 на Съб 28 юни 2008 8:28, променено общо 1 път.
Re: поблем с антифриза на B5 1.9//115//
kosmos77 написа:Здравейте,от два месеца карам пасат-4 1.9//115//и забелязах,че при движение над 110-120 км ми избива антифриз от разширителното казанче.Температурата на двигателя нормална-90 градуса. Какъв е проблема -помагайте.До сега не съм карал дизел,но не мисля че това е нормално.Предварително благодаря и се извинявам ако се повтарям с темата ,но не открих такава за пасат-4. Може ли това да е проблем с капачката на казанчето.вече нямам доверие на нашите МАЙСТОРИ. Пипат навсякъде и казват ВСИЧКО Е НАРЕД - а то не е.
Имаш поща.