прекъсване на пасат б4 1.6-101к.с
-
- Автомобил: пасат б6
- Двигател: bmp 2007г
прекъсване на пасат б4 1.6-101к.с
сутрин като запали има едно прекъсване и пуше черно през аспуха мирише като на бенз катого изфорсирам се очиства но после почва от време на време на празен ход да променя обороти и понякога в движени имам чуство че като подам газ първо забива после трагва ако някой може да помогне
- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
Привет колега.
Вероятно колегите не са писали в темата ти досега, защото има немалко изписано по въпроса или по сходни на него случаи. Използвай "Търсачката", като зададеш примерно думите "двигателя прекъсва" или "неравномерен ход на двигателя", посочи че това трябва да се търси в "Техническия форум за Passat" и че искаш да се търси в заглавието на темите.
Погледни и т.3 оп правилата за ползване на форума.

Вероятно колегите не са писали в темата ти досега, защото има немалко изписано по въпроса или по сходни на него случаи. Използвай "Търсачката", като зададеш примерно думите "двигателя прекъсва" или "неравномерен ход на двигателя", посочи че това трябва да се търси в "Техническия форум за Passat" и че искаш да се търси в заглавието на темите.

- stoyan0264
- Автомобил:
- Двигател:
Здрасти колега!
При мен го имаше същия проблем!Само че съм с Б3!
Сутрин паля.Не дава да я пипна-докато завърти стартера и се взривява.НО като стопли -няма запалия.Въртял съм по 10 секунди докато запали.И като запали препушва черно и смърди на бенз.
При мен се оказа че тече(маисторите казват пикае) дюзата на моното.
Моят съвет е виж си първо датчика и провери дюзата на инжекцията.
При мен го имаше същия проблем!Само че съм с Б3!
Сутрин паля.Не дава да я пипна-докато завърти стартера и се взривява.НО като стопли -няма запалия.Въртял съм по 10 секунди докато запали.И като запали препушва черно и смърди на бенз.
При мен се оказа че тече(маисторите казват пикае) дюзата на моното.
Моят съвет е виж си първо датчика и провери дюзата на инжекцията.
- stoyan0264
- Автомобил:
- Двигател:
- zdravko_dimitrov1986
- Автомобил:
- Двигател:
На колегата колата не е с една дюза а с 4 май.
Като написах в Търсачката прекъсва и виж колко много теми излизат Дано някоя ти помогне
Ето например тази тема. http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t= ... A%F1%E2%E0
Двигателят не екато твоят, но пак е пълна инж. Причините може да са същите.
Като написах в Търсачката прекъсва и виж колко много теми излизат Дано някоя ти помогне

Ето например тази тема. http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t= ... A%F1%E2%E0
Двигателят не екато твоят, но пак е пълна инж. Причините може да са същите.

- krraynov
- Автомобил: VW Passat B7 Alltrack
- Двигател: CFGB 2012
- Контакти:
Пробвай...
Пробвай да видиш дали някоя свещ или кабел не превят мизерии. Аз имах същия проблем с моя (предния пасат) - и той беше 1.6i 101ps.
Имал съм проблеми със свещи, кабели, бобина за високото напрежение. Към свещите беше доста капризен, а прекъсването по време на движение - се оказа че един от кабелите на цилиндрите - беше пробил, но това на стенд се открива, иначе е малко трудно. По-големите и явни повреди по кабели- се виждат на тъмно вечер..
Имал съм проблеми със свещи, кабели, бобина за високото напрежение. Към свещите беше доста капризен, а прекъсването по време на движение - се оказа че един от кабелите на цилиндрите - беше пробил, но това на стенд се открива, иначе е малко трудно. По-големите и явни повреди по кабели- се виждат на тъмно вечер..