Проблем с оборотите.
- Kirocco
- Автомобил: VW Scirocco Scala
- Двигател: EX
Проблем с оборотите.
Здравейте. Преди 2 дена си взех Пасат 2 нов-внос от Швеицария 1991г . Колата е слънце един от редките случаи. Как се вика на дядо гаражната кола. На 132 хил реални км е. Със сервизна книжка.(за масла, ремонти, километри ,сервизи) Аз съм втори собственик.Няма забележка. Нямаше за какво да се заям с продавач да смъкне от цената, която и без това беше смешна за състоянието на колата. Но като всяка стара кола проблем не липсва. Не е нещо съществено но аз съм малко педант към автомобила си и държа той да е наред.Та колата е с 2.0 мотора 115к.с. При палене, когато е студена почва за около 30 сек да мени оборотите в диапазона на автоматичния смукач от 1500 до 800 и обратно, после спира да го прави. Не съм запознат един приятел ми намекна, че може да е от делкото. (Иначе мотора мурка като коте) Може ли да е и от това, че не е карана много. Ще бада благодарен ако споделите мнението си и ме насочите от какво може да се дължи и как и каде да се отремонтира качествено.
- Фанатик
- Автомобил:
- Двигател:
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=38785.Според мен става дума за Б3 пасат.Не се чуди откъде е проблема, може само да гадаеш. По добре я закачи на двигател-тестер цената е около 20лв, хващат от къде е проблема, от теб отстраняването и си шест.ЧЕСТИТА ПРИДОБИВКА.В бош сервиз могат прекрасно да ти свършат работа.