теч на вода
- passat4o
- Автомобил: VW PASSAT BlueTDI 143 кс
- Двигател: CBAC
- Контакти:
теч на вода
Искам да попитам дали е нормално,предполагам, че да,но за всеки случай:) Имам теч на вода под колата,но само след като съм си пускал климатроника на макс.По принцип знам че климатиците изхвърлят вода,и тука ли е така?В смисъл,че след като ми е работил климатроника известно време и спра някъде, и ми се образува локвичка от вода под колата:)
- stoyan0264
- Автомобил:
- Двигател:
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Пфф... лошото е, ако стане обатното!
Да остава сухо.
Знам едно АУДИ S6, с валове, чипове, екстри.... и странно и тотално запушена тръбичка за конденза. дето пак се затлачва след като я отпушат.
След определен пероид на експлоатация като пуснеш вентилатора на макс и ти измива очите!
Ама наистина пръска! Не се будалкам!

Да остава сухо.
Знам едно АУДИ S6, с валове, чипове, екстри.... и странно и тотално запушена тръбичка за конденза. дето пак се затлачва след като я отпушат.
След определен пероид на експлоатация като пуснеш вентилатора на макс и ти измива очите!

- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
radotom написа:Пфф... лошото е, ако стане обатното!![]()
Да остава сухо.
След определен пероид на експлоатация като пуснеш вентилатора на макс и ти измива очите!![]()

по-добре вън, отколкото вътре
-
- Автомобил:
- Двигател:
да нормално е
да нормално е колега наистина става доста голяма локва
- IIvanov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Хаха,и аз отначало се чудих на моя пасат що пикае така много...и след като бутнах и помирисах мокрото се успокоих:)Няма страшно конденза все трябва да капе някъде....дори след като си я изгасил тя пак продължава да тече известно време....ако я оставиш да цъка на място може и микроязовирче да си спретнеш
Няма проблеми