Да споделя за проблема ми с климатроника , може някой друг да му се случи нещо подобно. С две думи компресора не включваше изобщо, а проверявах фреона и реших да направя компютърна диагностика. Ходих при васко vaskoto1 и човека беше много отзивчив (благодаря васко!

----------------------------
Address 08: Auto HVAC Labels: 3Bx-907-044.LBL
Part No: 3B1 907 044 H
Component: CLIMATRONIC B5GP 0008
Coding: 17000
Shop #: WSC 05311
4 Faults Found:
00603 - Footwell/defroster Flap Positioning Motor (V85)
35-00 - -
01271 - Positioning Motor for Temperature Flap (V68)
35-10 - - - Intermittent
01272 - Positioning Motor for Central Flap (V70)
35-00 - -
01274 - Air Flow Flap Positioning Motor (V71)
35-00 - -
------------------------------
Мотрчетата на клапите даваха грешки и изглежда, че нито едно не работеше. Малко се поуплаших, че нещата отиват към сваляне на табло и си викам ... мечка страх мен не !

Направо да не повярваш (аз съм много скептичен спрямо сервизи) обаче колата ми беше готова за няколко часа и климатроника проработи! Младежа там обясни, че е пуснал някаква "калибровка" на тези моторчета и са спрели да дават грешки... това трябва да го проверя пак на VAG-COM де ... а основния проблем дето не работеше климатика е едно тънко кабелче, което минава близо до компресора и ми го показаха че е претрито и скъсано от вибрациите ... Човека от сервиза го премести и върза със свински опашки, та се надявам това да не е проблем вече. Ако някой му откаже компресора ... да знаете

Другия проблем (и по-голям) е че едната перка на радиатора не ми работи... В Unitrade бяха вежливи и ми казаха 450 лв без работата!