БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- 6669
- Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
- Двигател: AHF 1999
току що даваха репортаж по Нова
Благодарение на репортажа детето вече си има чисто нов компютър, ПСП, плазмен монитор, интернет, бюро, и цялостно оборудвана детска стая
но все пак може да измислим на кой да дадем компютъра да му се радва........даваха и едно дете на загинал полицай който си пожела за коледа компютър, карти Ю Ги О и т.н
Благодарение на репортажа детето вече си има чисто нов компютър, ПСП, плазмен монитор, интернет, бюро, и цялостно оборудвана детска стая
но все пак може да измислим на кой да дадем компютъра да му се радва........даваха и едно дете на загинал полицай който си пожела за коледа компютър, карти Ю Ги О и т.н

- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
dobrinb написа:Dpop написа:Добрине, каква част от парите - 80 лева?, които съм събрал за ключодържателите да занеса за мероприятието във Варна?
Да![]()
Разбрано.
Парите остават в майка ми докато се свържат колегите GodLike и Inseсt с нея, за да уговорят срещата в дома и преценят за какво е най-подходящо да бъдат похарчени.
- kokobul
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Предлагам занапред на всички колеги от София кой каквото има велосипеди,компютри,хубави играчки,парична помощ.....и др.
което може да се дари на семейства с болни български деца .
Да го събираме в тази тема и да се дава не само на коледа!!!
Ще следим за такива деца по телевизията,а по късно може и пратньорство да направим с водещите медии.....под партньорство разбирам не всеки път когато даряваме да ни снимат не го правя за това !!!!!!
П.П. изрично съм против за дарение на домовете:
Причини не правилно разпределение на благата..... там българчетата са малцинство
П.П.някой да разчисти благодаря
което може да се дари на семейства с болни български деца .
Да го събираме в тази тема и да се дава не само на коледа!!!
Ще следим за такива деца по телевизията,а по късно може и пратньорство да направим с водещите медии.....под партньорство разбирам не всеки път когато даряваме да ни снимат не го правя за това !!!!!!
П.П. изрично съм против за дарение на домовете:
Причини не правилно разпределение на благата..... там българчетата са малцинство
П.П.някой да разчисти благодаря
Върни се в “ОФФ-Топик - други”