В ауди клуба не си поплюват- гърмят по крадец

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
mr_bush
Автомобил: Vw Transporter T6
Двигател: 2016

Мнениеот mr_bush » Чет 07 фев 2008 23:27

Birdie написа:Ако това е вярно (което леееко ме съмнява) ЕВАЛА :applause: :kef: :applause: на ауди-колегата!
:!:

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Чет 07 фев 2008 23:31

И аз бих стрелял! Скъсал съм си задника за да си купя кошницата и да не ходя пеш и някво наркоманско говно ще ми чопли по нея?
Да ама НЕ!
Гаранция, че с два изстрела с въздухарка ще му е по-добре от колкото да му скачам трупешката на главата със всичките си 120 кг ако го хвана.

Потребителски аватар
GARTNER
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот GARTNER » Пет 08 фев 2008 0:04

groznika написа:И аз бих стрелял! Скъсал съм си задника за да си купя кошницата и да не ходя пеш и някво наркоманско говно ще ми чопли по нея?
Да ама НЕ!
Гаранция, че с два изстрела с въздухарка ще му е по-добре от колкото да му скачам трупешката на главата със всичките си 120 кг ако го хвана.

:да:

Потребителски аватар
Kingpin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kingpin » Пет 08 фев 2008 0:14

Аз съм гърмял по крадец с ловната си пушка, но патрона беше със сол и от доста далечно разстояние като се целех ниско (под кръста). :roll: Разликата е, че се опита да краде от гаража ми на вилата... :lol: Трябва да ви кажа, че болката, която изпита тогава ония мангал със сигурност го е накарала сериозно да се замисли дали да краде отново... Сигурен съм, че ако пак набарам някой да краде от мене и под ръка са ми пушката и патроните със сол (имам си 20тина направени) ще си отнесе 50 грама в гъза и определено няма да се върне отново :wink: Да дойде да ме съди после :twisted:

Иначе евалла на колегата, такова нещо трябва по-често да се случва за да мирясат малко джамбазите.

Adnan написа:Голям въпрос от къде може да се закупе такава пушка, цени ?
Ама нещо наистина яко да не е от онези циргаджийските. Чичо ми ловжия, ходи на лов с една въздушна но с специални сачми, с нея сваля пъдпъдъци, гарги абе големи птици. Те такова ме интересува.
Питах чичото вика не е за тебе беля, ще направиш.

П.С. Трябва ли разрешително ?

Само да вметна, че и аз съм ловджия 3то поколение и дори да видя някой да уцели пъдпъдък с въздушна пушка няма да го повярвам :!: :wink: Пъдпъдъка е с големината приблизително на кос и лети доста бързо, като прави доста резки завои. Ако визираш ФЛОБЪРКА ще ти кажа, че тя си е огнестрелно оръжие и си трябва разрешително за нея :wink:

Иначе ако се върнат Крумовите закони си взимам ей т'ва :arrow: :twisted: :twisted:

Изображение

Потребителски аватар
groznika
Автомобил: Bora 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот groznika » Пет 08 фев 2008 1:07

Това бате така рита, че като пуцнеш от легнало положение ще ти навие крачолите до кръста :D
Искам и аз топ за самозащита!

Потребителски аватар
ANTOV_MS
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ANTOV_MS » Пет 08 фев 2008 8:25

аз един искам да докопам :evil: ще си плати за всичко до сега :twisted: и ще викна най-долните мангасари да го разсцъкат отзад и парички ще им дам :evil:

Потребителски аватар
napster
Автомобил: BMW E30
Двигател: 1.6 LPG

Мнениеот napster » Пет 08 фев 2008 9:05

Евала на колегата !!! Едва ли тоя пак ще иде да краде останалите капачки

Потребителски аватар
Adnan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Adnan » Пет 08 фев 2008 9:15

Kingpin написа: ...
Adnan написа:...

Само да вметна, че и аз съм ловджия 3то поколение и дори да видя някой да уцели пъдпъдък с въздушна пушка няма да го повярвам :!: :wink: Пъдпъдъка е с големината приблизително на кос и лети доста бързо, като прави доста резки завои. Ако визираш ФЛОБЪРКА ще ти кажа, че тя си е огнестрелно оръжие и си трябва разрешително за нея :wink:

Идея си нямам как се казват тези пушки. Сачмата имаше точната форма на куршум в умален размер. А самата пушка имаше малко резервоарче, където според мен се сгъстява въздуха или някой газ.

Снощи търсих в нета и такова животно немаше :shock.

Потребителски аватар
Мартин
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Мартин » Пет 08 фев 2008 13:28

Браво на колегата, доволен съм!
:rocketwhore

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Пет 08 фев 2008 15:14

Adnan написа:
Kingpin написа: ...
Adnan написа:...

Идея си нямам как се казват тези пушки. Сачмата имаше точната форма на куршум в умален размер. А самата пушка имаше малко резервоарче, където според мен се сгъстява въздуха или някой газ.

Снощи търсих в нета и такова животно немаше :shock.

какво животно си търсил?
има въздушни пушки с резервоар от сгъстен въздух, които изстрелват съчмата с голяма скорост.
а пъдпъдък не можеш да уцелиш с такава пушка ;)

Потребителски аватар
Adnan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Adnan » Пет 08 фев 2008 15:23

Ludia написа:какво животно си търсил?

"Животно" имах предвид пушката

Ludia написа:има въздушни пушки с резервоар от сгъстен въздух, които изстрелват съчмата с голяма скорост.

Не съм тръгнал на лов за пъдпъдъци ;).
Ама знае ли човек : Циганин с телевизор тича по бързо от циганин без телевизор.

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Пет 08 фев 2008 15:39

Adnan написа:
Ludia написа:какво животно си търсил?

"Животно" имах предвид пушката

Ludia написа:има въздушни пушки с резервоар от сгъстен въздух, които изстрелват съчмата с голяма скорост.

Не съм тръгнал на лов за пъдпъдъци ;).
Ама знае ли човек : Циганин с телевизор тича по бързо от циганин без телевизор.

ако сериозно искаш пушка да си купуваш, пиши ми лично, ще ти кажа къде да прочетеш :wink:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”