Софтуер за управление на ИТ магазин/сервиз?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Adnan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Adnan » Съб 09 фев 2008 15:10

То за всичко си има хора ;)
Такъв проект съм правил за склад за Авточасти още преди време. Програмата която съм писал още се ползва от няколко Авточасти.
Ако имаш мерак и знаеш как се пише на Делфи можем да измислиме нещо ;)

Потребителски аватар
Insect
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Insect » Съб 09 фев 2008 16:15

Microinvest... в стария магазин на баща ми го ползвахме и до колкото се сещам бяхме много доволни...

П.П. ето го и сайта за демо версия и повече информация => http://www.microinvest.net/

Потребителски аватар
mimo4o
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mimo4o » Съб 09 фев 2008 20:27

Писал съм такова нещо за дипломна работа. На Длефи е писано и ми отне около месец и половина. В една читава софтуерна фирма ще и го направят за толкова време, ще си имаш и гаранционна поддръжка и после ако искаш нещо ново щети го направят бързо. Едва ли ще ти излезе повече от 3-4 хилядарки но ще стане качествено и в бъдеще ще може да се допълва с функционалности. :wink:

Потребителски аватар
Adnan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Adnan » Нед 10 фев 2008 14:00

mimo4o написа: ...
Едва ли ще ти излезе повече от 3-4 хилядарки ...

:shock :shock :shock
Аз за тези пари ще си купя голф за жената.
Стига да имаш мерак хем малко от програмиране хем ДБА ще се научиш !

Потребителски аватар
Божков
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Божков » Нед 10 фев 2008 16:05

mimo4o написа:Писал съм такова нещо за дипломна работа. На Длефи е писано и ми отне около месец и половина. В една читава софтуерна фирма ще и го направят за толкова време, ще си имаш и гаранционна поддръжка и после ако искаш нещо ново щети го направят бързо. Едва ли ще ти излезе повече от 3-4 хилядарки но ще стане качествено и в бъдеще ще може да се допълва с функционалности. :wink:

Блажени са верующите. Колкото е по-"сериозна" фирмата, толкова по-дълго ще отнеме. На думи ще е месец-месец и половина, на практика 5-6+ месеца и после още безкрайно мотане и "доработване". Едно е да го прави 1 човек с някакъв мотив, друго е един добре резорганизиран колектив каквито са 90%. Вярно че остават 10% организирани, но едва ли ще имаш късмета да оцелиш такива :)

Върни се в “ОФФ-Топик - други”