Риболовният уикенд се превърна в "jurasic park "

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
МОРСКИЯ
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Риболовният уикенд се превърна в "jurasic park "

Мнениеот МОРСКИЯ » Пон 17 окт 2005 11:41

Решихме миналата седмица да отидем за риба с приятели . Ама да е някаде, кадето не сме ходили . В близост до резервата "Шерба" има един язовир , бях ходил преди години и много риба извадихме .
Отидохме към 10ч. там и разпънахме въдиците (и бирата :wink: )Напълнихме половин живарник с риба и към 17 ч решихме да си ходим и тогава започна всичко , защото ФВто ме остави ( акомулатора "капут")Обадихме се до Варна да доидат да ни измъкнат от там и зачакахме. Стъмни се съвсем и луната изгря . Към 21 или 22ч. в далечината се чу вой на чакали и един единичен по встрани , вероятно вълк :dontknow: защото се различаваше от другите .
Накладохме огън веднага , дори стрелях веднъж във въздуха но семо за момент спират и после пак . Чуват се и ревове на елени ( сигурно някои от вас знаят как реве елен )
Към 23 или 24ч дойде колата от Варна bowdown ама.... и с дърпане не можах да запаля . Акомулатора беше много изтощен и се наложи колата да се върне до най близкото село да купят кабели но не намерили никаде и се върнаха с храна и вода .Вече беше ясно че ще се "спи" там.Лошото е че когато си с ел. стъкла и нямаш акомулатор ..... :No
На сутринта вече доидоха обурудвани с гидория и всичко необходимо и я запалих .
Но това си беше супер яко преживяване .
Досега не бях се изправял очи в очи с дивата природа

Ето и малко снимки

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Досега не съм ги виждал с такива изражения на лицата :shock:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”