Тик-так Тик-так
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Golf3User
- Автомобил:
- Двигател:
след толкова години сигурно ще караме голфове по марс по магистрали дълги хиляди километри с скорости над 400 км/ч Screwy
помеждодругото тоя часовник може да повлияе много негативно на психиката на хората.абе некои може много жестоко да се депресира. с две думи тва не ти требе у дома
а тия откъде знаят че утре като зема книжка няма да се премелям някъде с голфарата и да ме отчегъртват с бръснарско ножче от стълба или дървото Screwy
помеждодругото тоя часовник може да повлияе много негативно на психиката на хората.абе некои може много жестоко да се депресира. с две думи тва не ти требе у дома
а тия откъде знаят че утре като зема книжка няма да се премелям някъде с голфарата и да ме отчегъртват с бръснарско ножче от стълба или дървото Screwy- Sunny
- Дезертьор
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега като те гледам какъв си песимист ми е интересно как ти дава толкова много живот
Не ги приемай толкова навътре нещата, гледай по-ведро на живота!
Нали ти е ясно че всичко това е за забавление, поне гледам че с другите колеги доста се посмяхме
Седни пий една бира във весела компания и утре като си направиш теста пак ще видиш че годинките ще са ти се удължили Beer
Не ги приемай толкова навътре нещата, гледай по-ведро на живота!
Нали ти е ясно че всичко това е за забавление, поне гледам че с другите колеги доста се посмяхме
Седни пий една бира във весела компания и утре като си направиш теста пак ще видиш че годинките ще са ти се удължили Beer
Върни се в “ОФФ-Топик - други”