radotom написа::lol:Алекс, млад си, брат ми!
Темата е за чичковците като мен ...
А-а-а-а помня го! Беше 1978 или 9-та. Хипер улта мега яко! В училище даже като почнаха да говорят за филма дружината ръководителка (някои тук знаят какво е "това животно) направи събрание за да каже, че филма показва недъзите на западното общество, а поведението на "героите" е далеч от това в което ни възпитава нашата система и всеки опит за копиране на онова поведение няма да остане безнаказано. И думите и се взимаха на сериозно ... мани к'ви времена бяха.radotom написа:Пък по едно време като пуснаха по кината 'Шофьорът'...
radotom написа::lol:Алекс, млад си, брат ми!
Темата е за чичковците като мен, дето си припомняме детството... когато 'На всеки километър' и 'Великата Отечествена' бяха върха на кинематогравското изкуство и забавления
Пък по едно време като пуснаха по кината 'Шофьорът'...
KingOfPain написа:Добре де...
не се обиждайте колеги
отдавна чета из форума, рядко се обаждам 'щот' специалисти бол по всички проблеми
...'ма как никой не погледна как започва първото изречение
"От днес в-к Стандарт излиза с ДВД с 2 серий от филма.
Всеки вторник"
друг е въпроса, че на младежи трудно е да обясниш какво кино се е правило тогава и защо такива от по-старото поколение, какво сме намирали в тия филми
... носталгия но по какво ли?
bomber написа:radotom написа:Gigabyte написа:...по детствотоСега има и шоколад "Кума лиса"
![]()
Точно![]()
![]()
И вътре пак няма лисици, мам... им!![]()
Ама като го ядеш редовно и се захитрява
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: D1D00 и 30 госта