Вирус? Смени ми start-page, и други мизерии
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- FELIPE
- Автомобил: VW Bora 2002
- Двигател: ASZ
За пет години само един път съм преинсталирал и то защото уиндоуса ми много остаря(беше без сървиз пакове и примерно Ридик не тръгваше) и при смяната на харда реших да го обновя.
Цялото това време с ИЕ6 ,пробвал съм много други браузъри ,но ги изтрайвам най-много ден
...естествено всичко това благодарение на мощния съпорт на
.
Препоръчвам я горещо на всеки...
Цялото това време с ИЕ6 ,пробвал съм много други браузъри ,но ги изтрайвам най-много ден

Препоръчвам я горещо на всеки...
- vetmed
- Автомобил:
- Двигател:
Пробвай това, последния път много ми помогна.
http://saule.sporaw.ru/library/wwdc.html
Но първо си изтегли и сканирай със Spybot Search and Destroy
http://saule.sporaw.ru/library/wwdc.html
Но първо си изтегли и сканирай със Spybot Search and Destroy
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Хммм... Днес се е появило още едно ексе на АренаБГ - този път се казва sys03.exe.
Явно си ги кръщава на някакъв случаен принцип, защото и 5-те са по 131кб. Днес не съм отварял Арената, значи гадта си стои, и си ги "произвежда". Стартовата страница пак си е rarBg.com... Май събота и неделя ще си имам занимание - преинстал и инсталиране на 999 програми...
Иначе ползвам Firefox, но заради работата ми, на компа си имам и IE6, IE7, Opera, Safari...
Явно си ги кръщава на някакъв случаен принцип, защото и 5-те са по 131кб. Днес не съм отварял Арената, значи гадта си стои, и си ги "произвежда". Стартовата страница пак си е rarBg.com... Май събота и неделя ще си имам занимание - преинстал и инсталиране на 999 програми...
Иначе ползвам Firefox, но заради работата ми, на компа си имам и IE6, IE7, Opera, Safari...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”