Здравейте колеги,
трябва ми някой който работи в техномаркет....
става въпрос за един лаптоп който съм купил от там,
и сега нещо се ебава.....та искам да разбера къде им се сервиза.....
Някой работи ли в Техномаркет?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ludia написа:scuba написа:Малииии,,, моите съболезнование. Имаше цяла огромна тема за сервиза на техномаркет
помогни да я изровиме, че нещо не успях аз
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... 0%E2%E8%E7
е тука пише. Но имаше друга тема. Май и аз няма да мога да я намеря. Но в тази пише що за хора са
-
- Автомобил:
- Двигател:
Хаха аз бях точно в сервиза.
Но там оправяха само MSI. И то само екраните им. И единственото което ще ти кажа е да не го даваш на тях, а директно на вносителя ако искаш да работи за напред.
Че може и да ти го заринат някъде и да седи 5 години докато се намери кой да го прати в друг сервиз.
Иначе сервиза им е K&K. Ако те интересува особено можеш да видиш адреса е до летището. Но не го препоръчвам

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
black` написа:Хаха аз бях точно в сервиза.Но там оправяха само MSI. И то само екраните им. И единственото което ще ти кажа е да не го даваш на тях, а директно на вносителя ако искаш да работи за напред.
![]()
Че може и да ти го заринат някъде и да седи 5 години докато се намери кой да го прати в друг сервиз.
![]()
![]()
Иначе сервиза им е K&K. Ако те интересува особено можеш да видиш адреса е до летището. Но не го препоръчвам
![]()
![]()
е за МСИ става дума, прегрява.....
е къде да го носа тогава?
казаха ми на искърско шосе 7

-
- Автомобил:
- Двигател:
Ами там е. Да. Но пак ти казвам не знам колко ще ти го оправят и дали няма да стане по-зле.
Ако имаш възможност търси друг начин за ремонт. С друго не мога да ти помогна щото избягвам да се занимавам с тях отдавна.
Просто съм останал с впечатление че за тях нещата по техниката приключват до момента на закупуване.

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- lozan67
- Автомобил:
- Двигател:
zxz
Сори за оффа ама и МОСТ не са за мирисане. Заради 2 студени спойки искаха да ми сменят матрицата на ЛСД-то. Добре, че не се навих.
- WDW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
novia написа:Това за хлебарките го пишат на всеки вториот сигорен източник
Това е доста удобно оправдание за отказ от гаранция! Но е вярно,че хлебарките са голям проблем за техниката, особено за захранванията! Навират се точно по високоволтовите части и дават съответното късо.
За да няма проблеми не оставяйте нищо на stby, ами гасете директно от ключа или контакта ако няма такъв. Топлото ги привлича и точно там се навират.
- Jerom
- Автомобил: Golf II
- Двигател: RF
- Контакти:
Ludia написа:black` написа:Хаха аз бях точно в сервиза.Но там оправяха само MSI. И то само екраните им. И единственото което ще ти кажа е да не го даваш на тях, а директно на вносителя ако искаш да работи за напред.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
е за МСИ става дума, прегрява.....
е къде да го носа тогава?
казаха ми на искърско шосе 7
Кой модел на MSI? Хвани една прахусмукачка и изчисти радиатора и перката без да го отваряш

Върни се в “ОФФ-Топик - други”