, надявам се да намеря електроника или в краен слчай да купя още един хард и да ползвам неговата, моля колеги, ако някой може да помага, важно ми е, черпя подобаващо, плащам си частите като поп Помощ за хард...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- BuGmaN
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Помощ за хард...
Харда е ExelStor модел J880S S/N K2CS0G2, причиних му по невнимание токов удар и отказа да тръгне, а вътре са първите снимки и клипове на едномесечния ми син
, надявам се да намеря електроника или в краен слчай да купя още един хард и да ползвам неговата, моля колеги, ако някой може да помага, важно ми е, черпя подобаващо, плащам си частите като поп
... 
, надявам се да намеря електроника или в краен слчай да купя още един хард и да ползвам неговата, моля колеги, ако някой може да помага, важно ми е, черпя подобаващо, плащам си частите като поп - StS
- Автомобил: Golf VI
- Двигател:
- Контакти:
Ами не съм запозант със този модел но...ако си имал късмет самите данни на харда да са ок..ще се възтановат но ще трябва да се сменя електрониката и т.н така аз бих ти препоръчал да отидеш на някои които разбира много от това що е хард и тои да смени чарколяците защото не съм сигурен че всеки сервиз ще са достатъчно кадърни да го оправят...подобен проблем имаше едно приятелче та във фирамата дето си е купил компа му казаха : аа..ма той не бачка дай ше ти дадеме нов...
Та Успех
Та Успех
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Има на 7-ми километър в ЗИТ един пич който е спец по възстановяване на данни от HDD. Мога да му издиря координатите от колеги, ако си заинтересуван. Величко се казва човека.
Също така, други мои колеги в Сливен са но.1 в тази област, но удоволствието струва от 80 лева на горе, ако смяташ, че си струва - ето им координатите: http://hdd.etabg.com/
Трети вариант - да намериш същата платка и да стискаш палци, по механиката на диска да няма нищо опукано... което всъщност е много вероятно (да няма изгоряло).
Също така, други мои колеги в Сливен са но.1 в тази област, но удоволствието струва от 80 лева на горе, ако смяташ, че си струва - ето им координатите: http://hdd.etabg.com/
Трети вариант - да намериш същата платка и да стискаш палци, по механиката на диска да няма нищо опукано... което всъщност е много вероятно (да няма изгоряло).
Върни се в “ОФФ-Топик - други”