Един като Митьо Крика ми удря с юмрук по стъклото ..
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- ZLaTa_KiFLa
- Автомобил:
- Двигател:
- trunner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
black` написа:И аз нямам само да се къпят по-често че ми усмърдеха живота и да се държат по-нормално. Не като властелини...
На тези като тебе - дето ни плюят:
Е не се сдържам вече!
Да ви пикая на скапаната София аз!!! За какви толкова се имате - за богове ли, за какви??? Всичко за София - парното на София, обществения транспорт на София, всичко поскъпвало в София, "ние софиянци"... Айде стига с умирисаната ви София, писна ми от вас и вашия мизерен, опушен, претъпкан, и като цяло ужасен град макар и столица!!! С нищо не сте повече от нас - хората които не живеят и не ИСКАТ да живеят в град като вашия!!!
П.П. Не искам да обидя онези които си казаха, че няма нищо лошо в провинциалистите!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Вярно си е.
Ама идват много груби. Затова... До вчера били първите келеши на селото у кръчмата и тука големата работа вече. Като случая с колегата дето са го гонили.
ПП никой не ви плюе и аз живя в провинцията доста. Не ядем обаче доматите с колците нали се сещащ. Щото един човек ако е свестен навсякъде може да измисли нещо да си докарва доходи. Лошото е че отпадъка на цяла българия се събра тука.
Сигурно и при вас ги има същите келеши неставащи за нищо. И си мислят че като дойдат тука ще взимат по 2 бона заплати и всичко ще е песен. Както има и много такива софиянци. Затова не ми обеснявай на кой плюеш и кво пикаеш щото слабо ме интересува...

ПП никой не ви плюе и аз живя в провинцията доста. Не ядем обаче доматите с колците нали се сещащ. Щото един човек ако е свестен навсякъде може да измисли нещо да си докарва доходи. Лошото е че отпадъка на цяла българия се събра тука.

Сигурно и при вас ги има същите келеши неставащи за нищо. И си мислят че като дойдат тука ще взимат по 2 бона заплати и всичко ще е песен. Както има и много такива софиянци. Затова не ми обеснявай на кой плюеш и кво пикаеш щото слабо ме интересува...

- mr_bush
- Автомобил: Vw Transporter T6
- Двигател: 2016
И аз имах подобрен слугай преди 3 седмици някъде на излизането от София (на светофара където е околовръстното посока Благоевград). Спирам колата до един Голф 3 при което са се наредили 3ри колони на светофара и сме близо една до друга. Тоя от 3ката се разнадига и почна да ръкомаха след което до мен седеше майка ми. Жената свали прозореца и попита какво става след което тоя слезна от Голфа и майка ми заключи вратата и тоя почна да удря по прозареца
Аз нищо не можах да направя защото все пак те бяха 4ри човека в колата и от къде да знам какви са и колко им е акъла
Стана зелено и тоя с тръгването си ме засече. /Тъмно син Голф 3, на задното стъкло имаше лепенка УМБРО(синя) рег. не я помня С ХХХХ ХВ
П.п. Понякога наистина е по-добре да си замълчиш отколкото да пострада някой

П.п. Понякога наистина е по-добре да си замълчиш отколкото да пострада някой

-
- Автомобил:
- Двигател:
Не избивайте комплекси. Ами първо се замислете какво е селянин и какво е груб селтик. Щото и двата рода ги има навсякъде, не само по селата и са коренно различни...
Да не ти казвам пък че в провинцията и дори по селата от тия хора дето са останали съм срещал много по-свестни и трудолюбиви отколкото тука. Айде повече няма да се разправям щом не разбираш.

- emohrisstov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Един като Митьо Крика ми удря с юмрук по стъклото ..
kossel написа:...
Нема що! Голема мутра е тоя с тоя изпърдялия джип монтански. Както и да е. Лошото е, че простаците и "гъзетата" взеха да стават много по пътищата. От всяка кола се гледа лошо, всеки се форсира, изобщо еврибари - газари! Няма оправия с тва, трябва да се примиряваме.
Колега kossel, важното е, че си излязъл невредим от ситуацията. Изобщо не се притеснявай от тва, че си избягал, скрил или нещо такова. Тия безстрашните ги знаем как свършват. В такава ситуация се направи на луд, извини се нещо там и си карай нататък. Няма смисъл да се разправяш, още повече за такива БЕЗСМИСЛИЦИ. Замисли се само, колко е тъпо това, което е станало, а какви последствия може да има!
И още нещо. Тъпа е тактиката "ако е слаб, балък някъв - слизам, ако е някво говедо се извинявам". Не знаете кой какъв е! И какво носи в себе си! Имаше една случка преди години, един беше напсувал един друг човечец с една ладичка. Човекът с ладичката се оказа следовател и "тариката" бая бой изяде тогава, така че карайте си колите и си возете жените и не се занимавайте с глупсоти. И най-големия тарикат си намира майстора, няма непобедими и безсмъртни!
Поздрави

- Gigabyte
- Автомобил: neko drugo
- Двигател: vaprosche
Софиянци..... Имаше един индивид в датата ,който плюеше пришълците ама като го питаха ,защо като плюе Варна/Бургас(по-конкретно колите с такива регистрации) и го питат: "Като са селяни защо всяка година половина софия се изнася на море при тези "селяни"???)Много по-спокойно и по ми харесва в малкия град и няма нито такива с юмруци ,нито някой да ти спира на местото ,нито да ти крадат лайстните ,ама нали сме селяните... Всички софиянци се оплакват ,че им откраднато нещо ,а на нас на "село" що никой не ни краде нещата ,защо всички се избиха да купуват вили и тн. в малките градове ???Във Варна ,макар голям град ,но много по ми харесва от София ,не видях някой да засече или да излиза с бухалки... А в малките градове също я няма модата с бухалките,тръбите,мотиките,пироните,чуковете и тн. глупости 

- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
Ето още нещо, което на село го няма а го има в големия град където живеят Гражданите
http://vbox7.com/play:42450b40
Някъде по средата на репортажа на няколко пъти се набляга върху думичката "Гражданите" 

- trunner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
black` написа:Не избивайте комплекси. Ами първо се замислете какво е селянин и какво е груб селтик. Щото и двата рода ги има навсякъде, не само по селата и са коренно различни...Да не ти казвам пък че в провинцията и дори по селата от тия хора дето са останали съм срещал много по-свестни и трудолюбиви отколкото тука. Айде повече няма да се разправям щом не разбираш.
![]()
Сега, скъпи приятелю, би ли ми обяснил каква е тая дума "селтик"? Сигурно е някаква нова - ще трябва да погледна в софийския речник.

Па и никой не те е карал да се обясняваш, разправяш и т.н. Ох... Ох... ех че се задавих от един домат... а, то колче било

Върни се в “ОФФ-Топик - други”