leavon написа:biol написа: ... нищо че ти си тая държава![]()
Точно това е проблема!! Не сме ние тази държава, все още, за съжаление! Когато данъците, които плащаме започнат да се използват за целта, за която се събират, а не отиват да пълнят джобовете на тези, които сами си гласуват заплатите, тогава можем да говорим, че ние сме държавата!!
Много си прав точно това искам да кажа и аз.Какво ще им стане на депутатите ако не се возят в чисто нови лимузини, какво ще им стане на здравната каса ако не са обурудвани и обзаведени по последен писък на модата ,какво ще стане ако енергото не е облицовано цялото с гранит.Е там отиват данъците вместо да купят храна за домовете за сираци ,вдигнат заплатите на учителите или подобрят обстановката в болниците.Но май ти не искаш да разбереш какво искам да ти кажа.Значи не знам дали аз съм жалък ,но щом ти се впечатляваш ,че тарикатите карат хубави коли ,ходят с готини жени извини ме но май ти си жалкия.Аз не съм на перфектния данъкоплатец но поне съм изряден дотолкова колкото е нужно.Имал съм възможност да спестя митото направил съм го с един куп документи и съм напълно изряден и не ми казвай че ако можеш ти няма да го направиш а ще изтичаш и ще си внесеш 1200 лв за да могат депутатите да се возят в коли за 70 000 лв.