"Къде са ни европейските пътища?"

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
skilidka
Автомобил:
Двигател:

:)

Мнениеот skilidka » Вто 01 апр 2008 7:32

кучетата си лаят-кервана си върви!!!!

стара поговорка :drunk

Потребителски аватар
Мартин
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Мартин » Вто 01 апр 2008 9:03

Ако тези ТОЧНО 35 евро отиват по предназначение, даже са много ! И децата в БГ знаят, че се краде % от тях.

100% от тях!

Потребителски аватар
propparo
Автомобил:
Двигател:

Re: :)

Мнениеот propparo » Вто 01 апр 2008 9:22

skilidka написа:кучетата си лаят-кервана си върви!!!!

стара поговорка :drunk

Мдааам.
И тук ми идва наум въпроса--Абе колеги нека всеки от Вас да си сложи ръка на сърцето и да си отговори наум,дали ако и той някой ден има достъп до такъв вид фонд с пари,както в случая Републиканска Пътна мрежа,няма да се възполза за лична облага.
Отговор аз не искам,отговорете си за себе си.
Проблемът е още от 681-ва година--със съжаление го казвам българи сме,и такива ще си останем.

Потребителски аватар
bomber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bomber » Вто 01 апр 2008 10:07

Stoi написа:
wili98 написа:но с 35 евро на година пак казвам.. толкоз...

Ако тези ТОЧНО 35 евро отиват по предназначение, даже са много ! И децата в БГ знаят, че се краде % от тях.

Остави го Вили да си мисли,че и със 100 евро винетка ще има по-добри пътища.Ще има,ама друг път.....

Потребителски аватар
longora
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот longora » Вто 01 апр 2008 10:13

Нека крадът, но да крадът културно :) Нека оправят пътищата пък квото остане да си го вземат... Наистина всички деца знаят че в тая държава се краде повече от колкото се дава и това е жалко. Ако направят винетките 100 евра ... ами много добре ще се получи - ще има повече за крадене. Но нали сега въвеждат ТОЛ такси ... еее тука ще падне адскара кражба а "магистралата" ще си остане същата ( магистрала е в кавички защото за мен това е път с 2 ленти и нищо повече .. магистрала викам на път с повече платна в перфектно състояние ) Сега вдигат данъце на колите ... промяна ще има огромна - намаляване на моя джоб и увеличаване на джоба на депутатите, друга промяна НЯМА да има.

Потребителски аватар
Cherepaha
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Cherepaha » Вто 01 апр 2008 10:15

Vlad777 написа:Аз съм доволен от пътищата. За толкова пари - толкова!

:да: :да:

Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Вто 01 апр 2008 10:33

Абе аз не искам с мойте 35 евро да се промени нещо, а със над 3 500 000 те автомобила дето плащат по 35 евро.
А да не говориме че над 30% от движещите се автомобили плащат по 500 евро (Камионите)
Смятаите сами.
После сметнете за 3 години от как си плащате винетки.
После се замислете за транзитните пътища от къде се финансират, за общинската пътна мрежа и така нататъка
mhihi mhihi mhihi mhihi

Atanas14
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Atanas14 » Вто 01 апр 2008 10:37

защо защитавате тея капути управниците.
само за миналата година българия има 1.4 милиарда лева излишък, това са вече платени от нас пари които са артисали. и какво правят с тях, раздават ги на приятели и познати, знаете ли около 300 милиона от този същият излишък са изхарчени за пътища, обаче къде точно се намират тези нови пътища знае само Васил Божков.
пари има, много, но вместо да се прави нещо полезно с тях, те се разпределят. деееба, ядосах се

Потребителски аватар
Cherepaha
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Cherepaha » Вто 01 апр 2008 10:41

zaro написа:Абе аз не искам с мойте 35 евро да се промени нещо, а със над 3 500 000 те автомобила дето плащат по 35 евро.

Смятаите сами.

Преди време си бях направил труда да смятам. Разделих сумата за година събрана от винетки на най-евтината възможна цена за 1 км магистрала и го изкарах 58 км. :idea: :idea:

Последна промяна от Cherepaha на Вто 01 апр 2008 10:51, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Вто 01 апр 2008 10:41

Tomcat написа:защо защитавате тея капути управниците.
само за миналата година българия има 1.4 милиарда лева излишък, това са вече платени от нас пари които са артисали. и какво правят с тях, раздават ги на приятели и познати, знаете ли около 300 милиона от този същият излишък са изхарчени за пътища, обаче къде точно се намират тези нови пътища знае само Васил Божков.
пари има, много, но вместо да се прави нещо полезно с тях, те се разпределят. деееба, ядосах се

не се притеснявай .. аз оправих от тези 1,4 милиарда към 50-тина хиляди :lol:
така че са по малко :lol:

Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Милослав » Вто 01 апр 2008 10:43

Tomcat написа:защо защитавате тея капути управниците.

И аз това се питам ... Но всеки си има мнение.
Не разбирам и аз логиката.
А европейски пътища няма да има, докато ни управляват крадци.

Потребителски аватар
Stoi
Вечен БАН
Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Stoi » Вто 01 апр 2008 10:44

Такива ще са нещата...поне още 100 години. Песле ще си имаме летящи возила. Тогава на преден план ще стой въпроса с прелитащите гарги. Надявам се до тогава на обществото да му е дъшъл акъла в главата, и на всяко кръстовище да се постави по един политик на пилон, който да бъде задължен да плаши гаргите :lol:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”