това е тоталното падение на една държава
дотолкова са се уяли, станали нагли и безоглени - министри депутати пък да не говорим полицаи, че грам не им пука какво правят и как го правят
и наглеят до безкрай........
до кога бе хора ще ги търпим ??????????
какво требе да се случи за да кажем баста и да изринем тая сган от държавата ?????
на мен тотално ми е писнало от това вече, ама гледам на "народа" грам не му пука......
важното е ванката от айтос дали ще си направи поредната простоия по телевизора..........
Полицай връща пари (от взет рушвет) на жена
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Gigabyte
- Автомобил: neko drugo
- Двигател: vaprosche
Хем тя е виновна, хем ТЯ дала парите ,пък после си търси правата... Такива надути госпожици ме най-дразнят ,дето са виновни ама "си търсят правата".А БТВ за телевизия ли ги смятате още... правят некви фалшиви репортажи ,за да има сензация(като този за Лъчо) и изтъркани предавания в които се събира цялата глупост на народа...
- Golf 3 1.8
- Автомобил:
- Двигател:
Ами аз гледах целия репортаж и жената си поиска верно документ, ама полицая каза че не можел да издаде, обаче взе парите.Как не може да издаде пък взима пари?Знаем как.Тя пък що му ги дава, незнам.И жената си подава жалба и нататък знаете, но интересното е, че и тя даже го отбеляза, нейната молба не е потънала някъде, а даже сигурно е стреснала полицая и ся, оня явно работа е дебела или ще стане дебела, как й намира телефона, звъни й, вика я и й предлага той да я подкупи да си оттегли жалбата... дълга и широка.Ама кой ще се занимава с това, ако не е сериозно?Пък жената не каза, че не е виновна, претенцията е, че са й взели пари без документ и да ви кажа, основателна е.Тя ги е дала, щото знае, че е виновна.А оня не ги е отказал с мотив, че не може да издаде документ.Що тогава не е писал акт тогава, а е можел?
- jeko01
- Автомобил: pasat B5
- Двигател: AFN 1.9 TDI
ok
и аз чакам за линка дасепосмея малко!!!

- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
- XIKS
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Gigabyte написа:Хем тя е виновна, хем ТЯ дала парите ,пък после си търси правата... Такива надути госпожици ме най-дразнят ,дето са виновни ама "си търсят правата".А БТВ за телевизия ли ги смятате още... правят некви фалшиви репортажи ,за да има сензация(като този за Лъчо) и изтъркани предавания в които се събира цялата глупост на народа...
ми тя е виновна колега тя нетвърди че не е виновна и си е платила не за да ги подкупи а си плаща по малката глоба уж 22лв.
Много ясно че ще си търси правата направила е нарушение и си плаща за което трябва да получи съответно документ.
- mladvampirTDI
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Полицай връща пари (от взет рушвет) на жена
Ivo_Dinkov написа:Vizor написа:Държавата се оправя ?
подала жената жалба
и оня и се обадил на личния телефон (не се знае от къде го е взел) и и уговорил среща
и го дават (БТВ са сложили камера) как и връща парите и и се извинява
огорчих сеоще ми е смешно
Мен ме изнерви как въпросната госпожица/ госпожа показа къде е спряла като измръзнал ляв крак, за да влезела в аптеката за секунди. Е, да, но нарушението си е нарушение.
И аз мисля така, но.... БГ евтина сензация... да очерним пионките, за да не се сещаме за големите..... Абе вече и аз изход не виждам, освен София еърпорт, ама .....
Върни се в “ОФФ-Топик - други”