Търся сервиз за микровълнова печка
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- kossel
- Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
- Двигател: 103 коня 1600 16V
Търся сервиз за микровълнова печка
Търся сервиз за микровълнова печка, печката е много добра с грил и хиляди функции ама нещо спря да топли, аз я отворих имаше един бушон за 5 000В смених го ама пак не бачка , кажете къде да я закарам че била скъп спомен за жена ми , а за мене ще е скъп ремонт ... гледах нова електролукс струва 160 лева, а тази струваше някъде към 400 преди време . Марката е самсунг
- lyubobg
- Автомобил:
- Двигател:
Не е отговор на въпроса ти, но
провери колко е сега същата - ако цената е паднала, ремонта не си заслужава по няколко причини:
1.вече явно се е амортизирала да прояви дефект
2.представи си какви майстори ще я направят и после дали пак ще отговаря на стандартите
3.Не знам какви са цените ама може да си вземеш и по хубава на прилични пари.
Скоро купувах печки - за 150лв някъде имаше с грил с хиляди функции и даже и кафе правят
провери колко е сега същата - ако цената е паднала, ремонта не си заслужава по няколко причини:
1.вече явно се е амортизирала да прояви дефект
2.представи си какви майстори ще я направят и после дали пак ще отговаря на стандартите
3.Не знам какви са цените ама може да си вземеш и по хубава на прилични пари.

Скоро купувах печки - за 150лв някъде имаше с грил с хиляди функции и даже и кафе правят

Е, ясно е че ремонта е скъп - но доколкото прочетох въпроса на колегата беше къде да я занесе, а не колко ще струва. Понеже и аз имам микровеле от същата марка и нещо се развали - и мен ме интересува къде могат да я оправят. Ако някой знае - моля да напише. А не да трупа мнения с писаници кое колко и къде струва. Кажете сервиз - ако знаете - а там ще кажат цената. Ако ли не знаете - по добре не пишете!
-
- Автомобил:
- Двигател:
http://bushona.com/ - звънни тук.
- kossel
- Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
- Двигател: 103 коня 1600 16V
днеска занесох печката тук :
Небел Сервиз ЕООД
София, Младост-1, бл.65, вх.7, партера
тел.974 44 02; 931 10 90
Управител - инж.Иван Андреев
E-mail: nebelservice@abv.bg
поне ми се разкара от глават ... много място се освободи ей !
Небел Сервиз ЕООД
София, Младост-1, бл.65, вх.7, партера
тел.974 44 02; 931 10 90
Управител - инж.Иван Андреев
E-mail: nebelservice@abv.bg
поне ми се разкара от глават ... много място се освободи ей !
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Дано не е този сервиз дето трябваше да ги
Тъста ми закарал нейде из "Младост" микровълновата за ремонт и тия да вземат да резнат един чарк дето струва 50 кинта /умишлено/ и да си го приберат - после ме светна колегата дето ми я ремонтира - ама нейсе - дядото затрил касовата бележка и пих студена вода - дано не са ........

Тъста ми закарал нейде из "Младост" микровълновата за ремонт и тия да вземат да резнат един чарк дето струва 50 кинта /умишлено/ и да си го приберат - после ме светна колегата дето ми я ремонтира - ама нейсе - дядото затрил касовата бележка и пих студена вода - дано не са ........

- WDW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
веселин написа:Дано не е този сервиз дето трябваше да ги![]()
Как така ще ти ръснат чарк дето струва 50 лв и тя ще продължава да работи!???

- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
WDW написа:веселин написа:Дано не е този сервиз дето трябваше да ги![]()
Как така ще ти ръснат чарк дето струва 50 лв и тя ще продължава да работи!???Чудна работа !!!
Не - магнетрона беше изгорял , но колегата ми показа как са си "откраднали" и тоя чарк - та освен магнетрона , купувах и това

Върни се в “ОФФ-Топик - други”