Знам че има много теми и изпрочетах почти всичко но пак не мога да реша http://www.electron.bg/product_info.php ... ts_id=6793 /новата брошура на метро/ или http://www.intermarket.bg/product_detai ... ct_id=8069 пак метро цена на първия 1270.80 и втория 1054.80
с ДДС
Помощ за LCD
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- mely
- Автомобил: Citroen C crosser
- Двигател:
Помощ за LCD
Последна промяна от mely на Вто 18 сеп 2007 12:23, променено общо 1 път.
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Да не си сменил дилъра ?
А иначе ако питаш за LCD (Liquid Crystal Display).. и ако си се спрял точно на тези 2 избора.. според мене филипса ми допада повечко
Диетиламид на лизергиновата киселина, по-известен със съкращението ЛСД (транслитерация на немското съкращение LSD от Lysergsäure-diethylamid) е мощно психоактивно вещество, което спада към групите на халюциногените и ентеогените. Първоначално е получаван по полусинтетичен път от алкалоиди на моравото рогче (вид паразитна гъба).
А иначе ако питаш за LCD (Liquid Crystal Display).. и ако си се спрял точно на тези 2 избора.. според мене филипса ми допада повечко
- Cherepaha
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Шарпа, който си посочил е стар модел. Това е правилния избор. Sharp LC-32AD5EBK
Също така страхотен избор е PANASONIC TX-32LX70P, но ако ти идва скъп виж PANASONIC TX-32LM70P.
Също така страхотен избор е PANASONIC TX-32LX70P, но ако ти идва скъп виж PANASONIC TX-32LM70P.
Последна промяна от Cherepaha на Вто 18 сеп 2007 12:32, променено общо 1 път.
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Аз имам специално впечатление от матриците на филипс.. като телевизори нямам но от матриците съм им очарован просто .. !
а шарп нещо ми куцаха последния път когато ползвах такава матрица... когато нещо не ме е предало .. то ми е вярно.. може само при мен шарпа да е издал багажа бързо .. а при 100 човека да си работи перфектно това си е лично мое мнение все пак
а шарп нещо ми куцаха последния път когато ползвах такава матрица... когато нещо не ме е предало .. то ми е вярно.. може само при мен шарпа да е издал багажа бързо .. а при 100 човека да си работи перфектно това си е лично мое мнение все пак
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Шарп чувам че били много добри/ама и скъпи/ ,но ако купиш някой престар модел файдата е малка.Същото е и при Сони ако земеш най ниския клас.Ако си се спрял точно на този бюджет вземи Филипс-а.Като гледаш телевизори и сравняваш ги карай да ти пускат нормална телевизия,а не клипчета или ДВД че иначе ще разбереш в последствие що евтините модели са евтини 

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
много правилноRabbit_TDI написа:Шарп чувам че били много добри/ама и скъпи/ ,но ако купиш някой престар модел файдата е малка.Същото е и при Сони ако земеш най ниския клас.Ако си се спрял точно на този бюджет вземи Филипс-а.Като гледаш телевизори и сравняваш ги карай да ти пускат нормална телевизия,а не клипчета или ДВД че иначе ще разбереш в последствие що евтините модели са евтини
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
http://forum.setcom.bg/
Тук има отзиви за доста телевизори.
Тук има отзиви за доста телевизори.
- zdravko_dimitrov1986
- Автомобил: