НСО купиха 15 мерцедеса S-клас за 2 400 000 EURO

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
tyo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tyo » Съб 03 дек 2005 10:10

Jerom написа:Кой ми разправяше че нищо неможело да стане с възстания и бунтове? ако не се дигнем ще продължават да ни го :censored: :No :No :No ама немога да ви разбера бе хора кеф ли ви прави?

Jerom знаеш ли как по време на Виетнамската война(през която загиват 58 000 US граждани)американското общество е показало на политиците,че не е съгладно с войната?Освен с митинги и стачки.Просто голяма част от хората спрели да плащат данъци :wink:

Потребителски аватар
StreetThug16V
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот StreetThug16V » Нед 04 дек 2005 18:13

Според мен е важно държавата да разполага с добър автопарк.
Но не да се сменят седмици на по 2-3 години, а с тези пари да се купят автомобили за полицията.
Просто е жалко и смешно и обидно лицето на закона да се търкаля с тия жигули (някои на газ!!!).
Една Астра Класик е около 19000лв. ..... една С класа е 150000лв.
Това лято бях във Варна покрай световните квалификации по волейбол и се случи така, че няколко дена подред карах съдиите от залата към хотела. Направо умрях от срам като изпреварих една червена полицейска лада петица и единия от тия ташаци - италианец - ме пита с такива коли ли са полицаите навсякъде или само в по-бедните градове. И почна да се хили като луд.
Щеше да ни свири на следващия ден, така че се въздържах от коментар, но след мача баща ми го нахрани доволно по техни си волейболни въпроси. Общо взето му се такова.....тва. Ама все пак колкото и да е обидно, е прав.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”