Имаше преди време една тема за този сайт - BGShopper.com, но никой нищо не писа. сега темата вече я няма затова пускам нова. тогава ми стана интересно, защото имам нужда от някои неща от САЩ, които са доста по-евтини и влязох в коресподенция с тях. След няколко имейла стана ясно, че работят през PayPal, и трябва да се предплати цялата поръчка и тогава ти поръчват нещата в САЩ и ти ги пращат. Това малко ме разколеба и се отказах, но сега си регистрирах картата в ПейПал и поднових кореспонденцията. Не съм никак вещ в интенет разплащанията и затова моля хора, които са ползвали услугите на този лии подобни сайтове да дадат мнение.
Прочетох темата за пазаруване в ибей.
Въпрос за сайт за покупки
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
drmilendd написа:Така, след доста кореспонденция с фирмата, се установи че не могат да ми досатвят нещата от САЩ, тъй като тези стоки несе продават свободно /т.е. причината не беше в тях/. Иначе офис нямат всичко става през ПЕйПАл и таксата беше нещо като 10-20 долара за тях.
Каква ти е ползата от услугата им? Куриерска дейност ли извършват или стоката не се продава извън САЩ?
- vladikk
- Автомобил:
- Двигател:
колеги аз съм Живял известно време в САЩ и мога да споделя за това как стоят нещата! Преди време брат ми беше поръчал няколко неща през "Пейпал" и не бяхме доволни.Поръчката много се забави,а след като пристигна беше сбъркана!!! Мисля,че доставки за Европа не се изпълняват!!! Не съм 100% сигурен,но така мисля!!!
- freshenero
- Автомобил: Sharan
- Двигател: ADY 2000
а
Добре де колега за какви стоки говориме,и за какви цени може да се вземат от САЩ?Ориентировачно нещо.За голф 3 ме интересува.
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
vladikk написа:колеги аз съм Живял известно време в САЩ и мога да споделя за това как стоят нещата! Преди време брат ми беше поръчал няколко неща през "Пейпал" и не бяхме доволни.Поръчката много се забави,а след като пристигна беше сбъркана!!! Мисля,че доставки за Европа не се изпълняват!!! Не съм 100% сигурен,но така мисля!!!
Колега от ''Пейпал'' не зависи нищо свързано с доставка продукт и т.н. Тяхната работа е да защитават паричните преводи и картите(дебитни, кредитни) на потребителите си.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”