Въпрос за сайт за покупки

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
drmilendd
Автомобил: Opel Vectra
Двигател: 22ZE 2009
Контакти:

Въпрос за сайт за покупки

Мнениеот drmilendd » Пон 11 фев 2008 17:45

Имаше преди време една тема за този сайт - BGShopper.com, но никой нищо не писа. сега темата вече я няма затова пускам нова. тогава ми стана интересно, защото имам нужда от някои неща от САЩ, които са доста по-евтини и влязох в коресподенция с тях. След няколко имейла стана ясно, че работят през PayPal, и трябва да се предплати цялата поръчка и тогава ти поръчват нещата в САЩ и ти ги пращат. Това малко ме разколеба и се отказах, но сега си регистрирах картата в ПейПал и поднових кореспонденцията. Не съм никак вещ в интенет разплащанията и затова моля хора, които са ползвали услугите на този лии подобни сайтове да дадат мнение.
Прочетох темата за пазаруване в ибей.

Потребителски аватар
Maxee
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Maxee » Сря 23 апр 2008 13:03

Колеги вдигам темата, защото и аз се интересувам от услугите на въпросния сайт. Още повече имат реклама и в платените обяви на форума ...

Някой има ли наблюдения/опит ?

Поздрави 8)

drmilendd
Контакти:

Мнениеот drmilendd » Сря 23 апр 2008 16:00

Така, след доста кореспонденция с фирмата, се установи че не могат да ми досатвят нещата от САЩ, тъй като тези стоки несе продават свободно /т.е. причината не беше в тях/. Иначе офис нямат всичко става през ПЕйПАл и таксата беше нещо като 10-20 долара за тях.

P\/G

Мнениеот P\/G » Сря 23 апр 2008 16:15

drmilendd написа:Така, след доста кореспонденция с фирмата, се установи че не могат да ми досатвят нещата от САЩ, тъй като тези стоки несе продават свободно /т.е. причината не беше в тях/. Иначе офис нямат всичко става през ПЕйПАл и таксата беше нещо като 10-20 долара за тях.

Каква ти е ползата от услугата им? Куриерска дейност ли извършват или стоката не се продава извън САЩ?

Потребителски аватар
saint_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот saint_ » Сря 23 апр 2008 16:40

ползвай еbay или amazon. Най-чиста работа.

drmilendd
Контакти:

Мнениеот drmilendd » Сря 23 апр 2008 16:43

Да ползата е, че се поръчват неща от САЩ, които се получават само в САЩ и те после ти ги пращат до Бг...нещо такова...

Потребителски аватар
vladikk
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vladikk » Сря 23 апр 2008 16:57

колеги аз съм Живял известно време в САЩ и мога да споделя за това как стоят нещата! Преди време брат ми беше поръчал няколко неща през "Пейпал" и не бяхме доволни.Поръчката много се забави,а след като пристигна беше сбъркана!!! Мисля,че доставки за Европа не се изпълняват!!! Не съм 100% сигурен,но така мисля!!!

Потребителски аватар
freshenero
Автомобил: Sharan
Двигател: ADY 2000

а

Мнениеот freshenero » Сря 23 апр 2008 17:29

Добре де колега за какви стоки говориме,и за какви цени може да се вземат от САЩ?Ориентировачно нещо.За голф 3 ме интересува.

Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AmW » Сря 23 апр 2008 20:32

vladikk написа:колеги аз съм Живял известно време в САЩ и мога да споделя за това как стоят нещата! Преди време брат ми беше поръчал няколко неща през "Пейпал" и не бяхме доволни.Поръчката много се забави,а след като пристигна беше сбъркана!!! Мисля,че доставки за Европа не се изпълняват!!! Не съм 100% сигурен,но така мисля!!!

Колега от ''Пейпал'' не зависи нищо свързано с доставка продукт и т.н. Тяхната работа е да защитават паричните преводи и картите(дебитни, кредитни) на потребителите си.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”