Заглеждали ли сте се по "другите" форуми....
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Заглеждали ли сте се по "другите" форуми....
..... какво е мнението на хората от тях за нас шофьорите с голфове? Дали всеки, който кара голф, е "голфаджия"? Имам впредвид, че на мен лично ми е писнало от разни смешници, със смешни колици по улиците, та и по форумите май са доста....
- Plumber
- Автомобил:
- Двигател:
Бе ти нали си знаеш автомобила и какво караш.Кво ти пука?!КАраш здрав и сигурен автомобил.Не са малко простаците с други автомобили,даже са доста повече.Като се замисля колкото повече са им разбити колите толкова повече се правят на съзтезатели.Най се кефя на завоите на Несебър.Пънат са,карат,изпреварват,ама като дойде завойче слизат и бутат едва ли не.Или на баира им издъхва колата.Та извода е тъпанара и на лагерна количка да е пак ще и напише Racing.
- danaildimitrov1982
- Автомобил:
- Двигател:
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Принципно по другите форуми ние сме си "голфаджии" и това е, не можеш им промени мнението, ама и за какво да го правим
Хубавото е, че няма форум останал безразличен към VW и специално Golf
То не са теми "Вчера издухах един селянин с Голф2, май беше ГТИ или ГТ", то не е чудо на чудесата
Готино е, че все пак в повечето форуми, като стане въпрос за вървеж казват "върви повече от Голф" - демек мнооо бяга 

Хубавото е, че няма форум останал безразличен към VW и специално Golf

Върни се в “ОФФ-Топик - други”