Какво е наказанието за преминаване на червено?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Погледни и това и колкото и изтъркано да звучи, ползвай търсачката! 

- blagoykata
- Автомобил: Пасат
- Двигател: АФТ 1996
още снощи изчетох доста неща, ползвайки търсачката
... е като стана въпрос за нея ще попитам Кое от двете е актуално - Пиша заявление и плащам за да разбера броя точки които ми остават или автоматично ми ги отбелязват в талона?
Не попаднах на отговор на въпроса ми - Къде (на гише, в кабинет ...) трябва да занеса Обяснението си
... "В срок от три дни от издаване на акта имате право и на още едни възражения /много нещо тази възражения, ама никой не ги гледа/. Теоретично /но не и на практика/ въз основа на тях наказващият орган може да реши, че актът е издаден неправомерно и да не се стига до следващия етап" ...

... е като стана въпрос за нея ще попитам Кое от двете е актуално - Пиша заявление и плащам за да разбера броя точки които ми остават или автоматично ми ги отбелязват в талона?
Не попаднах на отговор на въпроса ми - Къде (на гише, в кабинет ...) трябва да занеса Обяснението си

... "В срок от три дни от издаване на акта имате право и на още едни възражения /много нещо тази възражения, ама никой не ги гледа/. Теоретично /но не и на практика/ въз основа на тях наказващият орган може да реши, че актът е издаден неправомерно и да не се стига до следващия етап" ...
Пишеш възражение срещу съставения акт, което се адресира до началника на ПП-КАТ при съответната Областна дирекция "Полиция". Носиш го в КАТ и го депозираш, като искъш входящ номер.
Възраженията обикновено не вършат работа - пак ще те накажат, като издадат Наказателно постановление - него можеш да обжалваш чрез КАТ до Районния съд, ако глобата е по-голяма от 50 лв. и т. н. - виж темата на Добрин...
Възраженията обикновено не вършат работа - пак ще те накажат, като издадат Наказателно постановление - него можеш да обжалваш чрез КАТ до Районния съд, ако глобата е по-голяма от 50 лв. и т. н. - виж темата на Добрин...
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
blagoykata написа:Не попаднах на отговор на въпроса ми - Къде (на гише, в кабинет ...) трябва да занеса Обяснението си...
Във всеки град, във всеки КАТ, гишетата са различни. Като идеш на място питай и ще ти кажат къде да го подадеш. Ако ли пък не ти се ходи, можеш да го пуснеш и по пощата, като просто напишеш до КАТ "Пловдив" например, или там в който град ще подаваш....
Върни се в “ОФФ-Топик - други”