Да съм убав у VW-то - Скоби за зъбки?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Plumber
- Автомобил:
- Двигател:
chefito написа:Stefan написа:Аз като чуя за зъболекар и направоооо
Пиши ми ЛС и ще забравиш за този проблем...зъболекар е най-приятното ми изживяване от 3-4 години...упойка + красиви зъболекарки ПОВЯРВАЙ - НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ ДА СЕДНА НА СТОЛА. Клиниката е извънземна...само плазмата в чакалнята струва колко всичката техника на другите кабинети...8 стола...абе филм...
п.с. цени народни...за да не правя реклама...няма да споменавам къде и какво е..лошото е че за час се чака 1-2 седмици...
има винаги опашки въпреки многото столове...просто хората масово са наплашени от едновремешния начин на работа и остарялата машинка от лятото на 72-ра...тресяща цялата ти глава...болката все едно ти ровят в задстомашната жлеза...ужас...не искам да си спомням кварталните зъболекарки...работещи дори без сестра...за слюносмукател да не говорим
Дали някой знае във Варна къде има от тия извънземни зъболекари,за които колегата така хубаво говори.Много ме е шубе от зъбар и като се сетя че трябва да ходя целия се треса

Ортодонтски апарат вече няма да му свърши работа , а за цената много зависи от конкретния случай ако има място за зъба може и да стане и за по малко от 2 години . Консултираи се с ортодонт и си прецени по нататъкstankata написа:прецени дали ти се занимава за един зъб. ако е така намери ортодонт и му кажи че искаш ортодонски апарати.С брекетите ще те одерат.А за годините въобще не ти е късно.но трябва да ги носиш
- ZLaTa_KiFLa
- Автомобил:
- Двигател:
Pichaga написа:ZLaTa_KiFLa написа:Аз също носех брекети преди 2-3 години.Проблема е,че си в Пловдив иначе тука във ВМА има някви скоро завършили които се учат (повечето са Гърци) и те не взимат пари за труд, защото си им опитно зайче.Излиза доста по-евтино, но ако трябва да идваш до София за всяко стягане и тн.... се обезмисля
кифле, ти за здравето си би ли отишла при чирака![]()
аз предпочитам мастера
Да ти кажа много съм доволна, освен това са мн по-внимателни от мастерите.От опит ти говоря
Върни се в “ОФФ-Топик - други”