Здравейте на всички и по-специално на варненци!
Дъщерята е на бал в "Мимоза" и се тревожа за входа. Бала е на 22-ри и ме интересува ще има ли вече действаща бариера и ще има ли такса. Миналата година не съм влизал в комплекса, но в Албена се бяха опитали да сложат едни суми за микробуса, че изревах.
Ако е само за мен и жената аз от инат ще спра някъде вън и ще отида до хотела пеша, но ще са и майка ми и баща ми. Да ги влача старите по баирите , в калта и строителните отпадъци - не си струва.
Моля, ако имате прясна информация - не я пазете само за себе си!
Предварително благодаря!
Вход в к.к. Златни пясъци
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- T.Spark
- Автомобил:
- Двигател:
Такси няма, но избягвай да паркираш където и да е комплекса. Постоянно в комплекса шетат паяци. Дори да е привилно паркирането ти пак има глоба/дигане. Ползвай задължително платен паркинг - 4-6лв/ч.
Миналото лято ми я дигнаха, въпреки че бях спрял направо в гората и на никого не пречех. Вторият път ги хванах докато закачаха скобите и се разминах с репатриране - 36лв. Не става да се разправяш и да ги плашиш със връзки. Това са някакви софийски частници-мутри. И шефът на КАТ в града не ги плаши. Съветват те да ползваш платен паркинг.
Миналата година карах един абитурент и се пробвах през долния вход, да избегна задръстването от коли, т.е. където е входът за ривиера, но беше затворено. Вчера ходих до златните и няма заграждения на нито един от входовете.
Миналото лято ми я дигнаха, въпреки че бях спрял направо в гората и на никого не пречех. Вторият път ги хванах докато закачаха скобите и се разминах с репатриране - 36лв. Не става да се разправяш и да ги плашиш със връзки. Това са някакви софийски частници-мутри. И шефът на КАТ в града не ги плаши. Съветват те да ползваш платен паркинг.
Миналата година карах един абитурент и се пробвах през долния вход, да избегна задръстването от коли, т.е. където е входът за ривиера, но беше затворено. Вчера ходих до златните и няма заграждения на нито един от входовете.
- levonik
- Автомобил: T3 Caravele D
- Двигател: CS 1985
Благодаря! С моята " сламарска " регистрация - Тх, не мога да мечтая и за опъване и плашене с връзки.. Идеята за платения паркинг си я бива. Все пак ще се пробвам в самия паркинг на хотела и може да ме огре.. Колкото до таксите - спомням си че някакви шефове , кмета на Варна и областния управител преди време се надцакваха, но нали тогава не ме засягаше ......Дано всичко мине нормално. С първата щерка преди две години в Слънчев бряг всичко беше перфектно, но там и стените помагаха - две от трите дъщери + жената са бургазлийки.
- valyo_v
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
на златни не е никак на оферта да се пренебрегват табелите както за посока на движение(нали от 1-2 години са еднопосочни повечето) така и за паркитането и престоя че мн дебнат а и паяка е неуморен.. за паркинга на хотела почти сигурно е че пак ще ти искат такса,но не пречи да попиташ,другия вариант е ако познаваш някой който държи обект и да я оставиш при него.. те винаги имат някое "неутрално" местенце!
в краен случей,мин сезон имаше един безплатен паркинг в близост до алеята(влиза се в комплекса през КПП-то което е преди светофара когато се идва от кранево .. след като минеш КПП-то насреща се открива хотел Кемпински и пътя се разклонява от двете страни на хотела! тръгваш надясно и след 30-40 метра излизаш на нещо като паркинг където няма такса няма и табела че е забранено,а и все още не е голяма навалицата и ще има място.
в краен случей,мин сезон имаше един безплатен паркинг в близост до алеята(влиза се в комплекса през КПП-то което е преди светофара когато се идва от кранево .. след като минеш КПП-то насреща се открива хотел Кемпински и пътя се разклонява от двете страни на хотела! тръгваш надясно и след 30-40 метра излизаш на нещо като паркинг където няма такса няма и табела че е забранено,а и все още не е голяма навалицата и ще има място.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”