Гледам едно нахакано Кашкайче в българското мобиле, снимки, най високия клас на оборудване описание както си трябва. От Бургас, ново та ново на 5-6 месеца е нисанчето. Звънкам на телефона, добър ден- добър ден, имате ли пътуване към София да видя колата, нямам ми казва момчето. Питам го, нова кола защо я продавате, пича ми отговаря "на баща ми беше той почина, сега няма кой да я кара" и така. Викам си егати гадното. Разбираме се ако идвам аз към Бургас да му звънна.
Продължавам нататък в обявите гледам натопорчено Соренто, 2005-та година, на допълнителна информация цяла страница, пак снимки, много добра цена, от Варна. Звъня аз. Добър ден-добър ден, така и така, стигаме до частта с въпроса ми защо я продавате. "На баща ми беше, той почина, няма кой да я кара" :roll:

Или съм имал егати късмета да попадна един след друг на продавачи със семейни драми или и аз не знам вече какво. В интерес на истината нямам и намерение, нерви и време да проверявам какъв е точно случая. А може и от жегатите да съм прегрял и ме гепи параноята