Блокиране на лаптопа при "wireless on"
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Блокиране на лаптопа при "wireless on"
Колеги, моля за някакви идеи и предположения от компютърните специалисти. Купих лаптоп Асус и съм доволен. Ползвам кабелен интернет и нямам проблеми но при включване на 'wireless on' от съответния ключ, блокират мишката, клавиатурата и компютъра става недостъпен. Драйверите са заредени от дисковете-комплектация към лаптопа. В гаранция съм но се чудя дали това заспиване е изолиран случай и не ми е ясна причината.
- Kingpin
- Автомобил:
- Двигател:
Пробвай с реинстал на драйвърите или ъпдейтни бозата...
И на мене ми го правеше тоя номер (аз съм с Toshiba), ама изведнъж спря сам да го прави. Мисля, че го прави ако имаш префърнати мрежи и забива като ги търси и се мъчи да се върже към тях. Би трябвало като забие след 1-2-3-4-5 минути да се оправи сам... 

- kamo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Може да ти звучи тъпо, но сигурен ли си, че драйверите, които са ти дошли с компа са за XP. Ако е нов най-вероятно са ти го продали с драйвери за Vista.
Иначе каквото казаха колегите по-горе е вярно. И едно допълнение от мен: рестартирай си рутера или АП-то. Даже може да пробваш и с ресет.
Я си кажи модела на компа да видим какви драйвери има налични.
П.С. ей много свободно време имам днес

Иначе каквото казаха колегите по-горе е вярно. И едно допълнение от мен: рестартирай си рутера или АП-то. Даже може да пробваш и с ресет.
Я си кажи модела на компа да видим какви драйвери има налични.
П.С. ей много свободно време имам днес

- aleksnlnl
- Автомобил:
- Двигател:
abcd написа:Драйверите за Виста и ХР бяха на отделни дискове.
Лаптопа е: ASUS F5V-AP096
колега дръпни си драйверите от сайта на асус http://www.asus.com/ и ги инсталирай

Оказа се че драйвера е от 2006 година. Пуснах му ъпдейт като му посочих същия диск от който беше инсталиран, с много малка надежда, че ще стане нещо но уиндоса изрови съвсем пресен драйвер от април тази година. Сега всичко е ок. Само не можах да разбера защто при първата инсталация уиндоса е хванал за ушите стария драйвер. Иначе, поздравления за фирмата продавач: сложили са в дисковете и нова, съвсем пресна стока та не ми се наложи да се разхождам в интернета. Благодаря на колегите за мненията.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”