Здрвейте колеги, търся на всякъде из нета и не мога да намеря някаква наредба за провеждането на шофьорски курс и по-точно ме интересува дали някъде е регламентирано времетраенето на един учебен час по кормуване.
Питам поради причината, че моята приятелка кара шоф. курс и инструктора й пише че кара по два часа, а тя всъщност кара 60 мин. Както и че, когато карала извънградско се гледали километрите, а не времетраенето. Има ли нещо такова или да ходя аз да "поговоря" с него?
п.п. Ако има пускана подобна тема, моля да ме извините, но с търсачката не открих нищо.

Наредба за провеждане на шофьорски курс - помощ
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- stanislav_s
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- stanislav_s
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- passatdriver
- Автомобил:
- Двигател:
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ми не помня вече как беше ама това за километрите не е така или поне не трябва.
24 часа май се караха или 12 . ти 100 км можеш да ги направиш за много по малко от час.тогава защо плащаш....караш си 1 час. ходиш вършиш на инструктора работа...караш го където си иска...1 път излизахме на извънградско само като карах аз.
24 часа май се караха или 12 . ти 100 км можеш да ги направиш за много по малко от час.тогава защо плащаш....караш си 1 час. ходиш вършиш на инструктора работа...караш го където си иска...1 път излизахме на извънградско само като карах аз.
-
- Автомобил:
- Двигател: AHF 2000
:)
Аз като карах,миналата година си карах,5 мин наместване в колата и 40 мин шофиране,общо 45 мин и ми го пишеха за 1 час както и трябва да бъде,извънградското каране го карах 13 км,а трябва 13,5,извънградските часове ми ги даваха по 2 часа,излизане от града и общо 27 км с връщането.Това е надявам се да съм помогнал.

-
- Автомобил:
- Двигател: AHF 2000
Върни се в “ОФФ-Топик - други”