Тарся програма за качване на файлове от К700i кам PC
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- ivan8511
- Автомобил:
- Двигател:
Тарся програма за качване на файлове от К700i кам PC
а бе пичове някой може ли да ми каже за няква програма за качване на файлове от К700i кам PC,аз имах mobiledit,ама нещо не ме кефи,някой ако знае няква друга,ще му бада много благодарен ако ми я каже.Вапроса е прехварлянето на данни да става барзо и лесно.Ако можете ми помогнете,Благодаря предварително !
- racing_team_vidin
- Автомобил: BMW E65 Sport Package
- Двигател:
Re: Тарся програма за качване на файлове от К700i кам PC
ivan8511 написа:а бе пичове някой може ли да ми каже за няква програма за качване на файлове от К700i кам PC,аз имах mobiledit,ама нещо не ме кефи,някой ако знае няква друга,ще му бада много благодарен ако ми я каже.Вапроса е прехварлянето на данни да става барзо и лесно.Ако можете ми помогнете,Благодаря предварително !
My phone Explorer.

- FELIPE
- Автомобил: VW Bora 2002
- Двигател: ASZ
Аз обменям свободно файлове от и към компютъра с Блутут и вървящата с него програма Блусолейл,препоръчвам това решение защото става за всеки телефон с Блутут.
Моя донгъл съм го купувал преди около година и половина за има няма петнайсетина лева,все още си работи и се надяваm и в бъдеще да го използвам, освен ако не реша да закупя iPhone
,тогава вече си трябва кабел и съответната програмка(ама и Ейпъл как можаха да ограничат функционалноста на блутута на иначе не лошия си телефон
).
Моя донгъл съм го купувал преди около година и половина за има няма петнайсетина лева,все още си работи и се надяваm и в бъдеще да го използвам, освен ако не реша да закупя iPhone

- racing_team_vidin
- Автомобил: BMW E65 Sport Package
- Двигател:
FELIPE написа:Аз обменям свободно файлове от и към компютъра с Блутут и вървящата с него програма Блусолейл,препоръчвам това решение защото става за всеки телефон с Блутут.
Моя донгъл съм го купувал преди около година и половина за има няма петнайсетина лева,все още си работи и се надяваm и в бъдеще да го използвам, освен ако не реша да закупя iPhone,тогава вече си трябва кабел и съответната програмка(ама и Ейпъл как можаха да ограничат функционалноста на блутута на иначе не лошия си телефон
).
С блуесолейл е много бавно точно с К700 имах такъв преди години, затова препоръчах тази програма, може абсолютно всичко което ти трябва за този тел. джар ъп/даун, файлове също. и някой други екстри. Тя е създадена за К и S 700i, но поддържа и много др.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”