нищо ново под слънцето лошо нема

almora написа:И защо българина псуваше пак нашите авиолинии, а нищо не каза за някоя чужда?
vaskoto1 написа:
aватара ти след като слезе от самолета ли го снима?...![]()
![]()
![]()
![]()
stanislav_s написа:Колеги, някой може ли да сподели впечатления от руските авиолинии Аерофлот ? Питам защото в края на месеца ще летя до Москва, но все още не съм се ориентирал, дали БГ Еър или Аерофлот да бъде ...
20vTurbo написа:Големите авиолинии по цял свят винаги се грижат за пътниците си и ги настаняват в хотели и плащат за транспорт и храна. НИКОГА не оставят хората "да се оправят сами".
На мен лично ми се е случвало това с Луфтханза, Делта и Аустриан Еър.
Rijo написа:20vTurbo написа:Големите авиолинии по цял свят винаги се грижат за пътниците си и ги настаняват в хотели и плащат за транспорт и храна. НИКОГА не оставят хората "да се оправят сами".
На мен лично ми се е случвало това с Луфтханза, Делта и Аустриан Еър.
А на мен ми се е случвало Буенос Аирес - Сао Пауло да го направя за 30 часа. За справка полетът трае три часа и половина. Поспах на летището в Буенос Аирес, а след това за по - напряко минах през Сантиаго в Чили ...
20vTurbo написа:lowrider написа:
А някой да има впечатления от US Airlines?
Ужасна!!! Кофти обслужване, кофти самолети абе изобщо почти толкова зле колкото България Еър.
stanislav_s написа:Колеги, някой може ли да сподели впечатления от руските авиолинии Аерофлот ? Питам защото в края на месеца ще летя до Москва, но все още не съм се ориентирал, дали БГ Еър или Аерофлот да бъде ...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 37 госта