нищо ново под слънцето лошо нема
България ЕЪР
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- amikus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ре
Никоя авиокомпания не е перфектна при всяка може да се случи забавяне аз съм висял по летища по 3-4 часа а че стюардесите са палави
малко разтуха и за някой по-печен казанова от пътниците
Изберете българското щото така едни приятели се наредиха с някаква уж ефтина компания та им излезе се едно са били бизнес класа после 
- emdless4
- Автомобил:
- Двигател:
almora написа:И защо българина псуваше пак нашите авиолинии, а нищо не каза за някоя чужда?
Е аз чуждите псувам - Бритиш, Ер Франс... АлИталия го бяха ударили на уволнение миналия месец... Делта и Луфтханза са ок, а нашите - оправят се както могат - при такива условия работят, какво очаквате - 2 кв. метра на пътник и сьомга с шампанско.... При така създадените условия дават каквото могат от себе си. И междудругото Балкан не съществува от доста години, откак онзи гад Зееви ги фалира. Сега, след обединението на двете компании, има България Еър/Хемус Еър.
vaskoto1 написа:
aватара ти след като слезе от самолета ли го снима?...![]()
![]()
![]()
![]()
хахаха, снимах едно приятелче след
, аз нямам толкоз коса - stanislav_s
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- lowrider
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
stanislav_s написа:Колеги, някой може ли да сподели впечатления от руските авиолинии Аерофлот ? Питам защото в края на месеца ще летя до Москва, но все още не съм се ориентирал, дали БГ Еър или Аерофлот да бъде ...
С Ту 144 ли
на 12ти т.е. точно след седмица летя с БГ Еър до Париш
А някой да има впечатления от US Airlines?
20vTurbo написа:Големите авиолинии по цял свят винаги се грижат за пътниците си и ги настаняват в хотели и плащат за транспорт и храна. НИКОГА не оставят хората "да се оправят сами".
На мен лично ми се е случвало това с Луфтханза, Делта и Аустриан Еър.
А на мен ми се е случвало Буенос Айрес - Сао Пауло да го направя за 30 часа. За справка полетът трае три часа и половина. Поспах на летището в Буенос Айрес, а след това за по - напряко минах през Сантиаго в Чили ...
Последна промяна от Rijo на Чет 05 юни 2008 16:31, променено общо 1 път.
- 20vTurbo
- Автомобил: Jetta GLI Mk6 TSI + Octavia VRS
- Двигател: 2012 20 TSI CCTA 2003 18 AUQ
- Контакти:
Rijo написа:20vTurbo написа:Големите авиолинии по цял свят винаги се грижат за пътниците си и ги настаняват в хотели и плащат за транспорт и храна. НИКОГА не оставят хората "да се оправят сами".
На мен лично ми се е случвало това с Луфтханза, Делта и Аустриан Еър.
А на мен ми се е случвало Буенос Аирес - Сао Пауло да го направя за 30 часа. За справка полетът трае три часа и половина. Поспах на летището в Буенос Аирес, а след това за по - напряко минах през Сантиаго в Чили ...
Кофти наистина, ама какво общо има с това което аз съм казал така и не разбрах?!? Луфтханза, между Аржентина и Бразилия ли правят полети вече или просто си попаднал на някаква друга авиолиния от третия свят в Южна Америка?
- StS
- Автомобил: Golf VI
- Двигател:
- Контакти:
20vTurbo написа:lowrider написа:
А някой да има впечатления от US Airlines?
Ужасна!!! Кофти обслужване, кофти самолети абе изобщо почти толкова зле колкото България Еър.
Много зле... за унгарските авиолинии , руските и българските ПРОСТО НЕ ГИ ПОЛЗВАЙТЕ ! личен опит ...недейте , даже Ви се моля - недейте!
Най- добри - Бритиш , луфтханза , кралските авиолинии ( Нортуест) - Пак личен опит - БЕЗУПРЕЧНИ !
-
hristomirov
- Автомобил:
- Двигател:
stanislav_s написа:Колеги, някой може ли да сподели впечатления от руските авиолинии Аерофлот ? Питам защото в края на месеца ще летя до Москва, но все още не съм се ориентирал, дали БГ Еър или Аерофлот да бъде ...
Билетите на Аерофлот са с 10-20 евро по-евтини. Обслужването на гишетата е по-добро. То по сравнение с обслужването на гишетата на България Еър всяко отношение може да мине за по-добро... Общо взето при тези две авиокомпании с пълна сила важи "от трън та на глог". Добре е за полет на Аерофлот да се отива поне 2 часа по-рано, защото имат практиката да дублират билети. Аз лично когато мога избягвам и двете компании, лошото е, че до Москва директни полети имат само те.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”