bugster написа:knight-errant написа:Колегия Пловдив
Колега мерси. Въпросът ми към теб е какъв точно е този човек и как да се обърна към него. Защо той точно може да ми помогне?
Адвокатите се регистрират в колегии.Този човек има опит с Топлофикация, Страсбург и такива дела.А ако случаят е безнадежден, поне няма да те залъгва, за да ти вземе парите, а ще ти каже истината в очите.
В София също имаше един страхотен адвокат - Добрин Добрев, но не мога да му намеря инфото в националния справочник, възможно е вече да практикува в чужбина.Ако искаш ще се опитам да намеря връзка с него, чрез колегите в София, които навремето работиха с него, но шансът е минимален щом не е регистриран в националния справочник.
Воденето на дела срещу Държавата не са за всеки и със сигурност ти трябва човек с изключителни познания, опит и име, за да имаш шанс, защото и тези, които работят за държавата не са вчерашни.Всеки би могъл да те залъгва, но не всеки би могъл реално да свърши работа без много приказки.Сигурен съм, че си наясно с тази житейска максима.
Като начало следва да си наясно със следното:
Трябва да загубиш делата на всички инстанции в България, за да можеш да се явиш в Страсбург и да пледираш.Освен това, възможно е процедурата да стартира с жалба до определена инстанция и след това в съда да се обжалва нейното становище.Ако пропуснеш това, нямаш право да водиш дело.Трябва ти специалист, който да свърши нещата така, че да има конкретен резултат.Това струва пари в доволно количество.Това е едно от най-важните неща, с които трябва да си подготвен.Запази си писмата за сметките, които са искали.Подготви се да плащаш и за вещи лица, които да оценят реалното състояние.Нещата са много и няма как да ти ги изброя.Както казах - трябва ти специалист.
ПП За връзка съм ти оставил електронна поща и телефонния му номер в кантората.Ако той отсъства в момента има секретар, който ще ви свърже.Можеш да оставиш телефон за връзка и ще се свържат с теб.Можеш да отидеш лично на адреса в Пловдив, който съм ти оставил, но предварително си уговори среща, защото човекът пътува доста в България и чужбина.