:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

нокия Е51 вапрос

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
maznia
Автомобил:
Двигател:

нокия Е51 вапрос

Мнениеот maznia » Нед 08 юни 2008 15:46

Здравейте имам вече този телефон, искам да кажа че е перфектен, с арабската клавиатура сив метален панел, производство финландия, телефона е симбиан 9.2. По добър е от N95 по бърз и по хубав -няма светкавица и предна камера. С 2 мегапиксела е камерата за разлика от N95 с 5мегапикса. Но телефона е по-по от N95 поне 3-пъти процесора е по бърз от на другия и има по голяма вутрешна памет 130мб. Това е мое мнение според моите нужди за телефон 5в1. Прави добро сносно видео на дневна светлина и добри снимки на светло, е не е кат N73 но не се дава много .Само имам проблем със слагането на скаип за този телефон или услугата фринг, понеже съм на (би-конект-пакет). - има си бежичен интернет. Телефона може да ползва безплатен нет по кафетата, но немога да гледам vbox7.com иска някакъв флаш плеар за да тругнат клиповете или нещо друго, също така незнам как да му подкарам скаип или фринг ,дали заради би-конект картата или и аз не знам как да го настроя, или искат да съм на сметка или некой да помага - та телефона е перфектен моля някой ако знае как да подкарам скаип или фринг на тела и клиповете от vbox7.com през WI FI да каже какви програми ми трябват как ли не го вартях този фринг иска ми създаване на акаунт с име и парола и накрая невалиден акаунт, неще нещо и до там -помагайте.
Иначе си влизам в абв.бг тук във форума дори гледам клиповете в youtube.com но искам skype да ползвам безплатно как ????

Последна промяна от maznia на Нед 08 юни 2008 16:16, променено общо 4 пъти.

Потребителски аватар
theone
Автомобил:
Двигател:

Re: нокия Е51 най добрият

Мнениеот theone » Нед 08 юни 2008 15:53

maznia написа:Здравейте имам вече този телефон искам да кажа че е перфектен, с арабската клавиатура сив метален панел производство финландия телефона е симбиан 9.2 демек-windows последната версиа за сега. По добър е от N95 по бърз и по хубав -няма светкавица и предна камера. С 2 мегапиксела е камерата за разлика от N95 с 5мегапикса. Но телефона е по-по от N95 поне 3-пъти процесора е по бърз от на другия и има по голяма вутрешна памет 130мб. Това е мое мнение според моите нужди за телефон 5в1. Прави добро сносно видео на дневна светлина и добри снимки на светло е не е кат N73 но не се дава много .Само имам проблем със слагането на скаип за този телефон или услугата фринг понеже съм на (би-конект-пакет). - има си бежичен интернет. Телефона може да ползва безплатен нет по кафетата, но немога да гледам vbox7.com иска някакъв флаш плеар за да тругнат клиповете или нещо друго, също така незнам как да му подкарам скаип или фринг дали заради би-конект картата, или и аз не знам как да го настроя или искат да съм на сметка или некой да помага - та телефона е перфектен моля някой ако знае как да подкарам скаип или фринг на тела и клиповете от vbox7.com през WI FI да каже какви програми ми трябват и картата би конект проблем ли е и трябва ли да съм на сметка за да тругне фринга телефона е с (wi fi) как да подкарам скаипа или друга подобна програма да пиша на хората си в скаип през WI FI че се нервя вече как ли не го вартях този фринг иска ми създаване на акаунт с име и парола и накраиа невалиден акаунт неще нещо и до там -помагайте

Пич ти си уникат!!!!!!!!! :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown

LILO&STICH надминаха те с много, направо качиха летвата :lol:

maznia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maznia » Нед 08 юни 2008 15:58

ко искаш да кажеш базикаш ли ме нещо или недeй че и без това се нервя

Потребителски аватар
theone
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот theone » Нед 08 юни 2008 16:02

Ти сериозно ли това всичкото дето си го изписал? Просто не знам дали имам нерви да седна да ти обясянвам каква голяма камара глупости си изписал.

Само най-шокиращото ще ти кажа - Symbian не е Windows и няма нищо общо :idea: Версията също не е последната. Нататък няма да продължавам щото просто неам нерви :lol

Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Нед 08 юни 2008 16:03

Нямал нерви mhihi mhihi mhihi mhihi

maznia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maznia » Нед 08 юни 2008 16:06

Добре глупости дали съм писал или не незнам но имам проблем не мога да си подкарам скаип и в-бокса ако някой знае да помага с предложения или подобни програми алтернативи

Потребителски аватар
N1P0
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот N1P0 » Нед 08 юни 2008 16:19

като за начало вземи да си ъпдейтнеш софтуера, но си направи бакъп на телефонните номера. В youtube.com пробвай дали ти тръгват видеотата. Не би трябвало да имаш проблем

maznia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maznia » Нед 08 юни 2008 16:22

в youtube.com ми вървят но бавно ги зарежда то и на компа е така други предложения.

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Нед 08 юни 2008 16:30

Fring изисква да си направиш някакъв си техен акаунт и след това ти позволява да стартираш истинското приложение. Става еднократно, пробвай и ще го налучкаш, не е трудно.
Нагласи си телефона да те пита всеки път, когато иска network connection и от там вече може да му зададеш какъв интернет да ползва.
Успех!

Потребителски аватар
leonardo_vd
Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
Двигател: AAA
Контакти:

Re: нокия Е51 вапрос

Мнениеот leonardo_vd » Нед 08 юни 2008 17:30

maznia написа:Здравейте имам вече този телефон, искам да кажа че е перфектен, с арабската клавиатура сив метален панел, производство финландия, телефона е симбиан 9.2. По добър е от N95 по бърз и по хубав -няма светкавица и предна камера. С 2 мегапиксела е камерата за разлика от N95 с 5мегапикса. Но телефона е по-по от N95 поне 3-пъти процесора е по бърз от на другия и има по голяма вутрешна памет 130мб. Това е мое мнение според моите нужди за телефон 5в1. Прави добро сносно видео на дневна светлина и добри снимки на светло, е не е кат N73 но не се дава много .Само имам проблем със слагането на скаип за този телефон или услугата фринг, понеже съм на (би-конект-пакет). - има си бежичен интернет. Телефона може да ползва безплатен нет по кафетата, но немога да гледам vbox7.com иска някакъв флаш плеар за да тругнат клиповете или нещо друго, също така незнам как да му подкарам скаип или фринг ,дали заради би-конект картата или и аз не знам как да го настроя, или искат да съм на сметка или некой да помага - та телефона е перфектен моля някой ако знае как да подкарам скаип или фринг на тела и клиповете от vbox7.com през WI FI да каже какви програми ми трябват как ли не го вартях този фринг иска ми създаване на акаунт с име и парола и накрая невалиден акаунт, неще нещо и до там -помагайте.
Иначе си влизам в абв.бг тук във форума дори гледам клиповете в youtube.com но искам skype да ползвам безплатно как ????

Колега ти да не си пил газ случайно.

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Нед 08 юни 2008 17:30

и да, wifi-то не го бърка на ква тарифа си :)
относно vbox.. пробвай да свалиш opera mobile.. безплатен браузър е, може с него да успееш ;)

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Re: нокия Е51 най добрият

Мнениеот LILO&STICH » Нед 08 юни 2008 18:07

theone написа:LILO&STICH надминаха те с много, направо качиха летвата :lol:

приятелю,на много знаещ ли се правиш немога да те разбера :roll:

бос си отвсякъде по тая тема :lol:

почети още и внимавай какво пишеш,защото сега благодарение на теб съм локнал темата :wink:

п.п.

Спазвайте приличен тон, мисля че тук сме се събрали интелигентни хора. Обидни, нецензурни думи, всякакви квалификации, иронични забележки или агресивно поведение към потребителите от форума няма да се толерират.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”