Получихте ли си сметките и видяхте ли новия к*р
аз имам 20лв. допълнително за някакви общи части за 3 месеца и писмо което разяснява кви са тия общи глупости. немат край с наглоста си тия п*дали, а от другия месец ще ги увеличават и като цяло с 20%.
тоест аз плащам на месец по 16лв+7лв общи =23лв. X 20% увеличение = 30лв вода, аз се едно имам басейн.

Софийска вода - НОВИ СМЕТКИ
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
musura написа:Колега, от дълги години, както и да го смятам, винаги имам по 10+ кубика вода за двама възрастни + детеНе виждам нищо учудващо във факта, че целия блок/вход имате 126 кубика... Примерно ако сте 10-12 семейства - напълно нормално.
Сър, не е нормално това нещо.
Значи не може да знаеш, че те товарят и да си траеш.
Мене лично направо ме побъркват с тия си пладнежки обири и цигански номера.
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Идеята е, че като видиш на улицата да извира вода, трябва да знаеш, че ти я плащаш
След 2 месеца като съберат пари от вашия блок за тия загуби евентуално може и да почнат да копаят, да сменят спуканата тръба. Това при положение, че шефа си е направил норматива за парици и не му пречи да нареди един ремонт..

След 2 месеца като съберат пари от вашия блок за тия загуби евентуално може и да почнат да копаят, да сменят спуканата тръба. Това при положение, че шефа си е направил норматива за парици и не му пречи да нареди един ремонт..
Върни се в “ОФФ-Топик - други”