Питане относно UPS решено и за монитор
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- amikus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Питане относно UPS решено и за монитор
Искам да питам следното:взимам си примерно юпс има ли значение дали са вързани нещата на един изходен канал примерно с разклонител или трябва в всеки изход отделно.Питам защото разглобихме един някаква куче марка и всички изходи бяха на едно.Ама аз съм си харесал от по-читавите и незнам при тях как е положението.А и като марка нещо да предложите до 200 лева(за домашна употреба ми трябва).Засега съм се спрял на infosec,trust и apc.Благодаря предварително!
Последна промяна от amikus на Вто 10 юни 2008 22:47, променено общо 1 път.
- amikus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ре
Това ми е ясно ама ме интересува трябва ли всяко нещо на отделен изход или може на един само
.Искам да спестя малко специални кабели.

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Местоположение: София Nissan Primera GT, Passat 5.5 TDI, Mondeo MK4
- Golf`mafia
- Автомобил:
- Двигател:
- amikus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ре
Засега съм се спрял на този http://www.apc.com/resource/include/tec ... ku=BK500EI само незнам за какво му е този юсб кабел?Мерси на всички и още едно питане имам монитор 19 инча дел п 992 тринитрон и прави следния номер както си работи се рестартира(в смисъл загасва и пак се пуска)?????Мисля че не е нормално и мисля да го нося на сервиз че е още в гаранция.Някакви идеи от какво може да ги прави тези номера?Ще съм благодарен някой компетентен да каже че хич не ми се влачи тоя кютук тежи сигурно 30 кила 

- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Re: ре
[quote="amikus"]Засега съм се спрял на този http://www.apc.com/resource/include/tec ... ku=BK500EI само незнам за какво му е този юсб кабел?quote]
С прогрмка към самия ЮПС - за изкл на компа при спиране на тока , същото е и на интерфейса 232.
Вземи си по-мощен за да си ОК. В маломощните има голяма икономия на филтри .да не стане на всяко токово ударченце и рестарт.?
С прогрмка към самия ЮПС - за изкл на компа при спиране на тока , същото е и на интерфейса 232.
Вземи си по-мощен за да си ОК. В маломощните има голяма икономия на филтри .да не стане на всяко токово ударченце и рестарт.?
Върни се в “ОФФ-Топик - други”