:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Още се крадат ЧИСТАЧКИ !!!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Нед 08 юни 2008 19:22

Добре де, не ви ли прави впечатление, че напоследък само някакви такива теми четем? Чистачки, пирони, рязани гуми?

Мен лично веднъж ми бяха оставили бележка на чистачката "Следващия път без гуми" или нещо от сорта.
Бях спрял на улицата, до тротоара, малка част от предницата ми беше пред гараж, но от там спокойно си излиза и камион. И за всеки случай си бях оставил номера на таблото. Никой не ми звънна, което ме навежда на мисълта, че не съм пречил на никой, ама ей така.. Това беше като работих между 5-те, руски и македония.. Там е рай за паркиране просто...

Потребителски аватар
jetttlii
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jetttlii » Нед 08 юни 2008 19:24

ISRalien написа:няма логика да крадеш, ако ти трябват. Не знаеш колко са износени и дали ще ти вършат някаква работа въобще.
Един колега написа, че ги е сложил така, че за да ги свалят трябва да ги счупят. Как ги сменяваш? :) И също така как си ги направил?
абе що да няма логика, хубави чистачики са към 30лв. като гепи някой и не станат минава на следващите и все ще си нацели хубави :evil: :evil: :evil:
преди месец на един приятел му свалиха чисто ново Валео от синята зона на Македония :shock

Потребителски аватар
CTaH4o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот CTaH4o » Нед 08 юни 2008 20:03

ISRalien написа:Добре де, не ви ли прави впечатление, че напоследък само някакви такива теми четем? Чистачки, пирони, рязани гуми?

Мен лично веднъж ми бяха оставили бележка на чистачката "Следващия път без гуми" или нещо от сорта.
Бях спрял на улицата, до тротоара, малка част от предницата ми беше пред гараж, но от там спокойно си излиза и камион. И за всеки случай си бях оставил номера на таблото. Никой не ми звънна, което ме навежда на мисълта, че не съм пречил на никой, ама ей така.. Това беше като работих между 5-те, руски и македония.. Там е рай за паркиране просто...

не знам то селиянията не ходи по животните, а по хората
аз също на 2 пъти съм писал бележки на 2 коли, но бяха много по- културни - "Не паркирате единствено вие" и "Моля паркирайте малко по- нормално" и резултата си беше на лице

Потребителски аватар
Grizzlito
Автомобил: Volkswagen T5 4motion
Двигател: AXE 2006
Контакти:

Мнениеот Grizzlito » Нед 08 юни 2008 20:06

силно :) мене са ми крали кабел от бубината към делкото, направо са направили удар :) хахаха а за такова нещо нема да се разкарвам посред нощ :) ама те си знаят. Не се ядосвай щом е опрел до крадане на чистачки едва ли живее особено добре хахахах

Потребителски аватар
Kirilsx
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Kirilsx » Нед 08 юни 2008 20:20

Вече никакви "Бош" (въпреки че чистеха идеално) ... в понеделник купувам някакви "пръчки" за 15 кинта и това е ...

а тези дето ги крадат, цял живот смачкани ще си ходят ... mhihi

...

red rider
Автомобил: virgine blue B3
Двигател:

Мнениеот red rider » Нед 08 юни 2008 21:37

Аз си бях взел есента от една промоция на ЕКО едни за 2.40-2.50 лв. удържаха една зима .Но за следващата трябва да повторя сделката че нещо станаха много твърди и не чистят добре .

Поне няма да ме е яд ако някой ме окошари .

Потребителски аватар
Мартин
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Мартин » Нед 08 юни 2008 21:43

Никога не са спирали да ги крадат! Просто по едно време не беше на мода! Аз няма да се учуда да се върне и модата с емблемите скоро.

Потребителски аватар
Ivailo
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Нед 08 юни 2008 22:18

Marto0 написа:Никога не са спирали да ги крадат! Просто по едно време не беше на мода! Аз няма да се учуда да се върне и модата с емблемите скоро.

като бях с на брат ми венто-то (миналото лято) го изкъртиха от паркинга пред моя блок... хем там си спирам и голфа, хем има още 3-4 голфа на същия паркинг.. точно тоя си бяха харесали..

Потребителски аватар
ediface
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ediface » Нед 08 юни 2008 22:19

Да минаваме на ре6етки без емблеми или да спим в колите с киселина в раце мамка им паразити такав заслужаваа да го наеба ако го хвана да ми бара колата

Потребителски аватар
Ivailo
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Нед 08 юни 2008 22:57

ediface написа:Да минаваме на ре6етки без емблеми или да спим в колите с киселина в раце мамка им паразити такав заслужаваа да го наеба ако го хвана да ми бара колата

освен да спиш в колата друго спасение не виждам.. даже и колата да ти е под прозореца и алармата да писне докато слезеш оня ще си е пребъркал квото му трябва и ще е драснал... това са наркомани (в повечето случаи) или мангусти, които нямат какво да губят и не им пука особено дали ги гледа някой...

Потребителски аватар
negodnika
Автомобил: Golf MK II GTI+GL
Двигател: PB+EZ
Контакти:

Мнениеот negodnika » Нед 08 юни 2008 23:30

На един приятел му бяха свили чистачките и му сложили старите на него :shock

Потребителски аватар
jetttlii
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jetttlii » Пон 09 юни 2008 10:14

negodnika написа:На един приятел му бяха свили чистачките и му сложили старите на него :shock

Тия са били колегиални :lol: :shock , това е направо за Гинес...

Потребителски аватар
Kirilsx
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Kirilsx » Вто 10 юни 2008 19:25

jetttlii написа:
negodnika написа:На един приятел му бяха свили чистачките и му сложили старите на него :shock

Тия са били колегиални :lol: :shock , това е направо за Гинес...

верно са били колегиални, а тези травстити ме оставиха в понеделник да се мъча под дъжда ... мамка им

днес вече си взех Шампионки, най-евтинте за 8 лв/бр ако ги гепат пак, да не ме е яд ...

Върни се в “ОФФ-Топик - други”