:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Обраха ми колата!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
pavel_12
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот pavel_12 » Вто 10 юни 2008 21:06

LILO&STICH написа:
pavel_12 написа:Аз лично няма да си купувам нищо от никого освен от форума.
Дано да измрат от глад тия мангали. Леле то човек да не смеее да събере пари за нищо и да си купи. Кво ? За тази цел трябва да караме коли по на 25-30 год за да не ни е страх ли ????

ДО zliq_golf83: Ти с тази музика е най-добре да си сложиш колата на паркинг, щото не е истина ????? :idea: :idea:
тебе те предупредих още като взе колата да не я кичиш с друго,нали :wink:

Еми ще се постарая да се въздържа :) от кичовете :)
Мали тия бандити са ужасни. Защо не може всеки да си живее спокойно и никой да не му гледа у паницата ???????

Потребителски аватар
smoky
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот smoky » Вто 10 юни 2008 21:34

Много го мислих нещо цял ден ми е зверски гадно. Ще оправя колата смисъл ще и купя фарове кора и пепелник а и елипси и ще я продам-- някъкси се едно са ми наебали гаджето се чувствам.Не мога повече да я карам тая кола..Даже накарах баща ми да я закара към платения паркинг защото аз не исках да се качвам --- не знам дали някой ме разбира кво чувствам ама си е съвсем реално чувство и мисля да му се подам! :cry:

Потребителски аватар
StS
Автомобил: Golf VI
Двигател:
Контакти:

Мнениеот StS » Вто 10 юни 2008 21:59

smoky написа:Много го мислих нещо цял ден ми е зверски гадно. Ще оправя колата смисъл ще и купя фарове кора и пепелник а и елипси и ще я продам-- някъкси се едно са ми наебали гаджето се чувствам.Не мога повече да я карам тая кола..Даже накарах баща ми да я закара към платения паркинг защото аз не исках да се качвам --- не знам дали някой ме разбира кво чувствам ама си е съвсем реално чувство и мисля да му се подам! :cry:

О много добре знам как се чувстваш...

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Вто 10 юни 2008 22:17

smoky написа:
hooligans написа:в дървеница ли живееш?

кражбата е извършена в младост 3 да не би да имаш няква информация! ???????????????????????????

за съжаления нямам колега , но в този район зачестиха тези кражби ... хората които крадат според мен са от младост , преди две години в моя квартал се крадеше яко , направи се хаика и хванахме групичка от младост , която беше добре гримирана ....

Потребителски аватар
mk2_Golf83
Автомобил: Голф 2
Двигател: EZ 1983

Мнениеот mk2_Golf83 » Вто 10 юни 2008 23:11

само ми кажете има кои са от младост щото аз съм от младост и ще ги диря до един да им чупя ръчичките

Потребителски аватар
mk2_Golf83
Автомобил: Голф 2
Двигател: EZ 1983

Мнениеот mk2_Golf83 » Сря 11 юни 2008 0:22

аз предлагам верно да се саберем и да сложим някой наточен голф и да дебнем дали ще се опитат да гепят нещо и да ги хванем , иначе ще продължат да крадат , така няколко дни ще ги дебмен и накрая ако ги хванем . сигорно ще намерим нещатата откраднати от колите на хората от форума

Потребителски аватар
CTaH4o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот CTaH4o » Сря 11 юни 2008 0:50

hooligans написа:
smoky написа:
hooligans написа:в дървеница ли живееш?

кражбата е извършена в младост 3 да не би да имаш няква информация! ???????????????????????????

за съжаления нямам колега , но в този район зачестиха тези кражби ... хората които крадат според мен са от младост , преди две години в моя квартал се крадеше яко , направи се хаика и хванахме групичка от младост , която беше добре гримирана ....

обикновенно са групички, които са от други квартали
дружба - младост
младост- дружба и тн.
ама да ми паднат само
ма*ицата им д*ба

Потребителски аватар
mr_sushi
Автомобил: Golf 2
Двигател: ABF 1991

Мнениеот mr_sushi » Сря 11 юни 2008 1:00

Madj0 написа:Все по нагли ... Съжалявам много колега .... Сутринта в Лозенец един съсед осъмна без предна броня и решетки А6 3 TDI 2005g ...

П.П. Мисля на моята колица да и слагам GSM дето като ти отворят колицата тои набира..... ама само съм чувал че има такива работи ако някои знае нещо за това нека го сподели

аз си купих такова от тук
http://constructor.bg/shop/default.php? ... 768ccf4ba2

ама още не съм го сложил и немога да кажа нищо за работата му. Но съм го пробвал в нас и работи

Върни се в “ОФФ-Топик - други”