недоразумение с windows xp
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- bu4komobil
- Автомобил:
- Двигател:
недоразумение с windows xp
искам когато си гася компа да не ми излизат(stand by,power off i log on като падащо меню,а да са ми като бутончета-оранжево,червено
- Winnie The Pooh
- Автомобил:
- Двигател:
chefito написа:мечка срам мен не срам...преди седмица и на мен ми стана така уж без да съм пипал нищо...на всичкото отгоре ме караше да се логвам при пускане...обаче съвпадна с нужда от преинсталация и не разбрах как да го оправя приживе...ще се радвам и аз да получа отговор![]()
И аз ще следя за отговор, че и при мен го има това (след като преинсталирах, мина време и пак стана така)

- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Най-вероятно имаш инсталиран Client for Novell Network - първо го премахваш от настойките на мрежовата си връзка (start -> control pannel -> network connections -> properties върху Local area connection)
След като приключиш с това, отиваш на user accounts в control pannel-a и от там цъкаш на change the way user log on or off - включваш там отметката Use the Wellcome screen и си уреден в живота
След като приключиш с това, отиваш на user accounts в control pannel-a и от там цъкаш на change the way user log on or off - включваш там отметката Use the Wellcome screen и си уреден в живота

- VW_forever
- Автомобил:
- Двигател:
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Torsi написа:даваш на MY computer десен бутон, от там избираш Properties sled towa Advanced и в първата грава която е Performansa-settings..От там щракаш Let windows choose what's best for my computer-OK и си готов..Би трябвало това да е всичко...Поне при мен така се оправя....
Ако има инсталиран клиент за новелски мрежи, няма да се оправи. А много "разбиратели" слагат тези клиенти, просто така, да си ги има... в 99% от случаите в които съм се сблъсквал с този проблем е било или заради новелския клиент или заради включени "off-line files", но последното е доста рядък случай

- VW_forever
- Автомобил:
- Двигател:
Онзи ден го преинсталирах и сега нямам проблеми, но да си призная, това е проблем, който още не мога да се усетя от къде се получава и как да го оправя. Имам предвид със зареждането на ОС директно, без никакви акаунти. Иначе, това дето си го написал ми стана ясно, благодаря за което, остава само да го приложа и на практика.
п.п.За TeamViewer, трябва ли реално ИП?
п.п.За TeamViewer, трябва ли реално ИП?
Върни се в “ОФФ-Топик - други”