взех да се сдухвам вече!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
mad_doctor
- Автомобил:
- Двигател:
- Tihon
- Автомобил:
- Двигател:
"Ако продвате колата обадете се на телефон:" - написано с грижлив детско-женски едър почерк. Следва надраскано с черен писец или тънка химикалка ръбат почерк 0898941886. Листчето е жълто от самолепящите се. Бях си я оставил за 2 дни в центъра до Руски паметник /абе по пътя към Перник, ва
/ и намерих бележката на стъклото. Имам каско, имам стикер от клуба, не паркирам редовно там обаче. Пове4е от месец и нещо след това не съм имал проблеми на паркинга пред нас, пак там или до службата. Но за всеки случай си прибрах номера с бележката....
- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
Tihon написа:"Ако продвате колата обадете се на телефон:" - написано с грижлив детско-женски едър почерк. Следва надраскано с черен писец или тънка химикалка ръбат почерк 0898941886. Листчето е жълто от самолепящите се. Бях си я оставил за 2 дни в центъра до Руски паметник /абе по пътя към Перник, ва/ и намерих бележката на стъклото. Имам каско, имам стикер от клуба, не паркирам редовно там обаче. Пове4е от месец и нещо след това не съм имал проблеми на паркинга пред нас, пак там или до службата. Но за всеки случай си прибрах номера с бележката....
Успокоих се
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Да му се невиди, да вземат някой каталог, или пък да влезат в Интернет да търсят не да оставят бележки на хората.
Ти пробвал ли си да си търсиш кола през мобиле-то.
От 20 обяви на които звънях се оказа че 7-8 са фалшиви, 2-3 продадени преди нинам си колко време, успях да видя 7-8 коли от които 1 единствена съвпадаше с описанието в мобилето /най-вече на години/. Вече съм казал че няма да търся кола по нета.
А за бележката хич не се притеснявай.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”