случайно натиснах вместо цитат - игнор, и сега не мога да чета мненията на един човек ... не че нещо, ама ме дразни да натискам все на "тук за да видите мнението" как се оправя тва?
Все пак хубаво е да се добави линк някъде на видно място, че и аз преди време направих същото, и после половин час се чудих как да махна човека от игнор...
[quote="ACCELERATOR"]Все пак хубаво е да се добави линк някъде на видно място, че и аз преди време направих същото, и после половин час се чудих как да махна човека от игнор...[/quote]
ACCELERATOR написа:Все пак хубаво е да се добави линк някъде на видно място, че и аз преди време направих същото, и после половин час се чудих как да махна човека от игнор...
Ю ар нот алоун и аз така 10 мин се въртех из форума и намерих тая тема
ACCELERATOR написа:Все пак хубаво е да се добави линк някъде на видно място, че и аз преди време направих същото, и после половин час се чудих как да махна човека от игнор...
Ю ар нот алоун и аз така 10 мин се въртех из форума и намерих тая тема
А за да не правя нова тема може ли да попитам как се прави номерът примерно пишеш някакъв саит но за да не се види пишеш примерно "Цък" или нещо такова