не това начина според мен. това, което не си вземеш утре (да речем )
ще го купиш днес - все тая.
българите сме си такова племе - нека будалите скачат, протестират бунтуват се, пък ние ще чакаме "со кротце, со благо", а пък като вземат че да успеят будалите и за нас ще има

Бойкот на спекулативните цени-Четвъртък 3 Юли
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
velinsl написа:не това начина според мен. това, което не си вземеш утре (да речем )
ще го купиш днес - все тая.
българите сме си такова племе - нека будалите скачат, протестират бунтуват се, пък ние ще чакаме "со кротце, со благо", а пък като вземат че да успеят будалите и за нас ще има
ама то не е възможно да оцелеем ако не си купуваме нищо-това е повече от логично,но идеята на един протест от този род е да се покаже за 1 ден че народа не е съгласен и иска промяна,но докато това се случи при нас има явно още доста хляб да изядеме

- 20vTurbo
- Автомобил: Jetta GLI Mk6 TSI + Octavia VRS
- Двигател: 2012 20 TSI CCTA 2003 18 AUQ
- Контакти:
musura написа:Отделно всеки реве за по-големи заплати - преди 5 години в НЕК средната заплата е била примерно 500 лева, сега е 1500Нали се сещаш, че ти и аз трябва да плащаме тези заплати (същото важи и за всички отрасли - просто цената на труда скочи в пъти)
Много точен анализ за всичко написано.

- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
hooligans написа:къф е смисъла ?
нали за да не пазарувам в четвъртък пак трябва да напазарувам в сряда за два дена!
Абе май пак аз трябва да се повторя-смисъла е в 1 ден да се направи бойкот,както правят по целия бял свят по различни поводи,но явно българското общество е изостанало много в развитието си за да може да отстоява правата си и въобще да покаже някаква позиция-било за горива,заплати на учители,на лекари и т.н. и т.н..
А и това за преди седмица,вече е старо.Май най-добре ще е

Върни се в “ОФФ-Топик - други”