Сутринта ставам, че трябва да ходя на лекар. Излизам си от нас и тръгвам към колата. Аз попринцип не виждам много много .. ходя си и ми се струва че нещо липсва от голфчето. Колкото повече се приближавам толкова повече ми се набива в очите това че липсва нещо. Стигам си при голфа и какво да видя ???? Ножа го няма (малак стандартен нож)... Викам си на акъла - нема бе тука е някъде сигурно е паднал .. - да да няма такива работи Да им исъхнат ръчичките на тия копелета. Само да ми паднат
Напълно те разбирам.
Оня ден са свалили емблемат ана полото.
Тъпаци.
Баси държавата. Пипат си пишките, вместо да заключват крадци. Това е истината. Не си купуваш нещо, щото те е страх да не ти го гепят.
Мило брат.. кажи ми само .. как да ги заключат ?
ти ще се хванеш ли да бачкаш полицай ?
няма нали ?
и аз не бих ! навсякъде е така.. за жалост в България е манталитет вече ..
"Защо като са ми го откраднали да си го купувам !" .. сещате се..
не са престъпници, а са малоумници!
Как да ловят престъпниците? Как да хванат някой такъв ? да ти седи до колата да ти я пази ли ? еми не става.. има престъпници, които никога няма да ги хванат.. не ми се развива теория, но определено за жалост е така и не е само в България.. не е заради държавата!
Е това е ЕС какво да кажа друго. На мен ми свиха огледалото шофйорското и то самото то. За какво им беше не разбрах. Както и да е купих си друго но от такива мошеници и наркоманчета оттърване нема.
А за да си купим нещо и да си го сложим на колата треба да е нещо което се сваля ако искаме да оцелее на самата кола. Караш колата паркираш махаш, абе вседно е панела за радиото. Егати и европейската държава, егати сигурността, егати всичко...
Как бе ,аз като знам ,че свалих един нож у моргата сигурно 2-3минути се борих с него и то беше на бронята ,а на колата как са го свалили ми е чудно ,нито щипки виждат нито нищо
Гърмят складове, EU ще ни санкционира с 500 милиона евро, Президента замесен в корупция, атомната ни централа работи с фалшиво гориво, режат пръсти на отвлечени , а ти за един нож се вайкаш Радвай се че не ти са я гръмнали ! След което да дойдат да те санкционират за нарушаване на общесвения ред...., Първанов да те смъмри че си му нарушил съня и накрая да те полеят с радиоактивни отпадъци. Т`ва е България радвай се на малкото зло !
Последна промяна от Stoi на Чет 17 юли 2008 13:50, променено общо 4 пъти.
....малък нож ,вежда на калнка, задна емблема , предна емблема, 2 пъти халогени , 1 път обикновенни бели мигачи с блендите и преди месец диодни мигачи с блендите(те са на едно с мигачите) -77 евро бях се изръсил и седяха 2 седмици на голфа...
Съжалявам колега,
смешно ми е как някой ще си рискува задника за един нож и с кой акъл ще го направи това. Тъжно и болно е някой да посегне на собствеността ти без позволение.
Искам само да призова останалите колеги:
НЕ КУПУВАЙТЕ НИЩО ЗА КОЕТО СЕ СЪМНЯВАТЕ, ЧЕ Е КРАДЕНО!