Знам, че напоследък много фирми и тарикати започнаха да използват това, за което пускам тема, за да вадят повече пари и да претендират за общественополезни. Аз пускам призива, защото наистина ми писна.
Вчера бяхме с приятелката ми до морето, ей така за един ден. Искам да ви кажа, че станах свидетел на един ХАОС. На отиване проблем нямаше, все пак пътувахме много рано сутринта. Става въпрос за вечерта.
Нормално беше да има много коли, майната му. Пиша всичко това заради следното нещо, на което станах свидетел. Абсолютно безрасъдно изпреварване. Засичане. Набиване на спирачки. Каране на дълги. Никакво спазване на знаци. Никакви мигачи, никаква колегиалност - НИЩО! Всеки бърза и всеки се мисли за повече от станалите.
Резултат - 37 километрова колона, 2 часа и 45 минути нужни за изминаване на 3 (три) километра. Причината - челен сблъсък с около 120 км/ч.
Дори и на мене щеше да ми се стоваря една купчина глупости ако не бях изкарал и аз не знам от къде рефлекс. Точно, когато стигнах края на колоната спирам, като всички останали. 15 секунди след това чувам невероятни спирачки, поглеждам в огледалото и виждам някакво БМВ Е36 да приближава определено бързо. За част от секундата (сигурно и ДСГ не превключва толкова бързо) набих една първа и дадох пълна газ наляво в насрещното (за щастие беше празно). Тоя с БМВ-то, привидно 19 годишен сливенски МАНГАЛ, се удря в колата, която беше ПРЕД МЕН !!!! С цялата си наглост тоя МАНГАЛ слезна, хилейки се като клоун, и ми вика "Ауа нещо ни спира с тия зимни гуми уа хаха". Не ми се мисли какво щеше да стане ако не бях се мръднал. Знам само, че приятелката ми почти изпадна в шок и, че мангала в момента е на зъболекар.
После (2 часа и нещо след това) изминахме разстоянието до катастрофата. Тук се намесва безхаберието на господата полицаи! Не може посредата на пътя да седи РАЗМАЗАНА кола, а през предният прозорец да виси обезобразен труп на жена и хората с ДЕЦАТА СИ да минават на метър от тази гледка !!! Поне едно одеало сложете бе, нещастници !!!!!
Моля ви бе хора, абе карайте нормално!!! Абе спазвайте ги тия знаци и преди всичко се СЪОБРАЗЯВАЙТЕ с останалите !!!!!!! Знайте какво могат колите ви и не си мислете, че могат повече!!! Знайте, че автомобилът е ОРЪЖИЕ, което УБИВА. Знайте, че държите както собствения, така и животите на хората около вас!!!! Благодаря.

Искам да отправя един наистина сериозен призив.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Наистина важно, но моля те да го пуснеш ето тук - http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t=32542.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”