1:1 с оригинала ... до колко е истина не знам
Незнам ама аз си ги наредих едни куки доста жестоко последния път като ме спряха... Случая е следния :
Карам аз една Е36ца бордо седан и отивам да си видя дали е готова мойта кола в Люлин... Обаче съм си забравил документите на Е36цата унас... Отделно с това моя талон си дреме в КАТ ООД от около 7-8месеца и хич нямам намерение да го взема дори... Та .. Карам си аз към Люлин и по едно време изкача кукера пред мене с хранилката в ръка и ме спира.. .Аз съм си абсолютно изряден иначе.. С колан с всичко...
Кука: "Дай документите за проверка!"
Аз си ги давам, обаче давам талона на жената и документите на петицата...
Куката ги гледа такъв и по едно време ми вика... Тоя талон не е твоя на жена е ... И аз се правя на ударен.. Едни сцени едно чудо..Правя се че звъня по телефона и такива неща и отиваме до моторите им...
Кука : " Са трябва да черпиш, ама аре тя женати те наредила размина ти се ... "
Почва да ме записва в един тефтер че ме спрял... Пише - име , егн, марка кола , МОДЕЛ КОЛА 520и ( а колата 3ка ), Номер на колата ( той тотално различен ) , и стига до цвета на колата и пише ЧЕРЕН ... И по едно време се усеща и извади ей такъв поглед ..Гледа талона , гледа колата , и после пак... И ми вика : " Аве момче тая кола не е същата ... " И аз пак се правя на ударен.. .Еййй тая мойта жена глей кво е направила... Алабала... И кукера : Са трябва да черпиш... То не може без... И гледам си портфейла и му викам... Абе имам само по 20лв и ще остана почти без пари... Дай да ти дам 20лв да ми върнеш.. И оня готов веднага... Вика : " Сложи ги тука под папката дискретно и отдолу да не те виждат.. " Отивам по встрани обаче гледам и едни 2лв се мотат... И викам ей са те наредих... Сложих му 2лв по папката и оня си извади и ми върна като пич 10лв... Аз бързо се изнесох към колата и газ да ме няма... Оня със сигурност се е изял от яд... Дори не записа правилната кола... Ама ми беше супер настроението после...

Из чуждестранния печат
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Върни се в “ОФФ-Топик - други”