Здравейте!
Типичните летни проблеми. Самсунг, дигитална камера VP-D80 изведнъж спря да работи нормално - уж записва, а при преглед - няма никой. Като разбрах какво се е затрило луд станах.
Утре /05,08,/ след обяд съм във Варна и моля за координатите на читав сервиз или майстор за ремонт. И да изнахалствам: да не са кожодери, че кожа вече не ми остана.
Предварително благодаря !
/Сори за неспазването на т.4 от правилата за писане на заглавия във форума. Л.С./

Сервиз за ремонт на видеокамера Самсунг във Варна
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
Просто никой не знае къде точно да те насочи и да ти свършат работа
Най-добрия вариант е да идеш там откъдето си я купил дори и да е с изтекла гаранция.
Ремонт на видеокамера е рядко явление, а и варненци не сме чак толкова много във форума и не виждам причина да се сърдиш на някого.
Евала че сподели къде си решил проблема си

Най-добрия вариант е да идеш там откъдето си я купил дори и да е с изтекла гаранция.
Ремонт на видеокамера е рядко явление, а и варненци не сме чак толкова много във форума и не виждам причина да се сърдиш на някого.

- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
marianchev написа:Просто никой не знае къде точно да те насочи и да ти свършат работа![]()
Oсобено пък като става въпрос за Самсунг

- levonik
- Автомобил: T3 Caravele D
- Двигател: CS 1985
Никакво сърдене! Това е просто разочарование. Намерих и Пансервиз на улица Младежка под Бриколаж, но не влязох. На Миладинови ме попариха с ремонт за 90 лева без части, а аз съм се захванал със задните лагери на колата. Лятото си заминава и явно камерата ще чака.
Колкото до Самсунг - защо такова отношение? У дома имам няколко безпроблемни антики на фирмата. Вярно, че са от периода когато се сглобяваха в Корея, но .....
Колкото до Самсунг - защо такова отношение? У дома имам няколко безпроблемни антики на фирмата. Вярно, че са от периода когато се сглобяваха в Корея, но .....
Върни се в “ОФФ-Топик - други”