Ако помните, екип на Top Gear получи в Абу Даби цели три автомобила Bugatti Veyron от местни шейхове, защото гигантът VW отказа да им даде екземпляр от бижуто си за тест в пустинята. Ето какво се случи!
Клубът на богатите :)
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
Клубът на богатите :)
Клубът на богатите
Ако помните, екип на Top Gear получи в Абу Даби цели три автомобила Bugatti Veyron от местни шейхове, защото гигантът VW отказа да им даде екземпляр от бижуто си за тест в пустинята. Ето какво се случи!
http://lifestyle.ibox.bg/news/id_260663515
- skotis
- Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
- Двигател: AGU
Пичове са, ама аз се чудя едно нещо... Тия шейхове като имат по 20 суперколи, не им ли е малко терсене...смисъл множко са за един човек, май. Всеки ден различна кола да караш
То е ясно че има хора които се грижат за тях и на шейховете им остава само да ги карат, ама... Друго е да си имаш една кола и да й свикнеш перфектно на поведението, да се слееш с нея и тя да си е твоята кола...така мисля аз...
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
skotis написа:Пичове са, ама аз се чудя едно нещо... Тия шейхове като имат по 20 суперколи, не им ли е малко терсене...смисъл множко са за един човек, май. Всеки ден различна кола да карашТо е ясно че има хора които се грижат за тях и на шейховете им остава само да ги карат, ама... Друго е да си имаш една кола и да й свикнеш перфектно на поведението, да се слееш с нея и тя да си е твоята кола...така мисля аз...
те и по много жени имат...сещеш се омръзва един задник цел живот...от време на време се иска да усетиш друга миризма....други коне...друго серво...друга кожа....други флуиди...друго поведение....друг характер....друг задна....
Върни се в “ОФФ-Топик - други”