Въпрос до колегите с БТК ADSL(ако има)?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
baibradar
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот baibradar » Пон 04 авг 2008 20:46

Да ъплоудва се според това какво ти пише в договора.
За каквото си плащам точно това получавам по всяко време на денонощието за разлика от разни други ЛАН доставчици който едно обещават а после съвсем друго получаваш. Винаги излизат с номера, че това не бил гарантиран трансвер. И в договора ми с БТК също пише, че това е негарантирана скорост но когато и да си пусна компютъра винаги е толкова - колкото ми пише в договора.
Аз също съм доволен просто няма какво повече да искам от тях.

Потребителски аватар
amikus
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

ие

Мнениеот amikus » Пон 04 авг 2008 21:17

Ето какво получавам аз от фалшива ланка за 25 лева...Постоянно и без прекъсване без влияние от климатичните условия....Случаен торент от замундата е това с 1 сийдър а ъплоудвам с 2.5МБ/сек и повече даже....

Изображение

Потребителски аватар
PostMortem
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот PostMortem » Чет 07 авг 2008 21:51

За хора извън София БТК нямат конкуренция ... Може да си вали и трещи колкото си иска, нета си върви. От БГ винаги тегля с максималната скорост, чужбина - според зависи доста добра. За 2 год. спиранията се броят на пръстите на едната ми ръка :!:

Потребителски аватар
amikus
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

БЛА БЛА

Мнениеот amikus » Чет 07 авг 2008 21:55

Автора на темата е от София...Нали знаете лафа от торабата с ....... той е хванал .......

Потребителски аватар
titon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот titon » Чет 07 авг 2008 22:30

Някой има ли проблеми с БТК ADSL в Стара Загора? Откакто преподписахме договора преди два-три месеца и минахме към по-високите скоростите, интернетът вече за нищо не става, повече от половината ден го няма, тръгва и спира, когато си иска :(

Потребителски аватар
mely
Автомобил: Citroen C crosser
Двигател:

Мнениеот mely » Пет 08 авг 2008 8:34

titon написа:Някой има ли проблеми с БТК ADSL в Стара Загора? Откакто преподписахме договора преди два-три месеца и минахме към по-високите скоростите, интернетът вече за нищо не става, повече от половината ден го няма, тръгва и спира, когато си иска :(

Същата работа колега Не стига ,че плащам по 50 лв /BIZ пакет /ами си играем на тука има тука нема Идваха сменяха модема и казаха че при ISDN абонатите прави проблем БТК Зад тебе е :seeex

Потребителски аватар
Cnupo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Cnupo » Пет 08 авг 2008 20:49

Amikus а в peer, колко ip адреса от твоята мрежа имаш? :)

Потребителски аватар
kusho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kusho » Пет 08 авг 2008 22:28

6 месеца чаках wireless модем за БТК, като го взех радост голяма, а то пълен боклук. Скороста на 1/2 от кабела, на всичко отгоре на кабел ми държи по-ниска скорост от стария модем. Бесен съм от всякъде

Потребителски аватар
amikus
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

ре

Мнениеот amikus » Пет 08 авг 2008 23:07

Нито един! :D Не искам да се хваля но можеби това е най-бързия нет в София за домашни потребители.А фирмата не е от най-известните и големите покрива само центъра.Външния ми от руски торенти като свалям съм стигал до 2МБ/сек иначе е между 1 и 2 МБ/сек.Мисълта ми беше да дадете шанс на локалните лан доставчици,за един месец пробно ще разберете колко е качествен.Както виждате големите имена не винаги предлагат най-доброто.А да се обвържеш с договор за 2 години към бтк лично мене не ме кефи.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”