И....
Намерих един канал пред някакъв блок и хайде там колата. Извадих филтърната кутия, смъкнах дясната гума, извадих си гедориите и старият ремък, който запазих в багажника. Звъннах на моя майстор и той почна да ми обяснява, ама аз нещо не попих иу пратих ммс с тея снимки
A той ми прати това
Човекът е на почивка с жена си, в някакъв ресторант. Каза ми, че ми трябва и гаечен ключ 15, за да отпусна обтяжната ролка. Ама аз нямам такъв в мене.... Почва търсенето - по къщите на хората, колите, които видя ги спирам. Ядец. Моят човек, с когото бяхме там, звъни на 1410 и иска телефонът на такси в Свети Влас. Дават ни някакъв и аз му звъня. Обяснявам му, че искам "нестандартна" услуга от него - трябва ми ключ 15, скъсал съм канален ремък и съм от Русе, намирам се на улица "Стара планина" 54, да дойде там да ми донесе, ако обича, а аз ще си платя. Той ме пита кой съм, откъде му имам номера - аз му обяснявам от 1410 ми го дадоха за такси в Свети Влас. А той човекът казва да ида на същата улица номер 58, което е точно срещу мен, там живеел. Дадох телефона на жена му и той и обясни - тя влезе с мене в мазата и ми даде ключ. След това вече е ясно - събрах всичко и отидох да се напия в Слънчев бряг. Това беше перфектното завършване на най-нааканата седмица в живота ми

.
Meрси на отзовалите се - в частност на Визора и Добрин!!!