И в крайна сметка какво да правим?
Клошарите ли са лошите или ние, че позволяваме на нормални хора да паднат толкова низко? Че позволяваме на родители да изоставят децата си, като ги обричат на кучешки живот (че и по-лошо)?
Просто чета поста на Joker, който приемах на сериозно до сега, и не мога да повярвам на очите си:
Колеги......не съжалявайте тези хора....няма милост за тях!
- колега, милост има винаги, дори и за хлебарките, ама вземи ми обясни моля, от къде ти я събра тази злоба?
и особенно това ме изкефи много:
клошарите трябва да бъдат събрани и принудително настанени в трудов лагер за да полагат обществено полезен труд
- лично аз, ако имах достатъчно власт, бих вкарал хора, които мислят като теб, не в трудов лагер, а за няколко години да живеят в някой дом за сираци...
Честно казано, потресен съм дори и само заради факта, че осъзнавам, че съществуват млади хора в БГ, които искат да настаняват други хора в някакви лагери, само заради драстична разлика в имущественото състояние и съответно мърлявите им дрехи, лоша хигиена и обноски...
Че то ако за храчене в морската градина на чешмичката се ходи в трудов лагер, тя цяла Варна трябва да копае в кариерите отдавна и то не само заради клошарите, ами и голяма част от останалото "нормално" население.
... и с времето човек все повече започва да осъзнава, че България наистина няма да се оправи никога, поради това в главите ни... просто сме изключително безчовечни, задръстени и комплексирани, това си е истината.
Както Joker иска да ни подтикне - застреляй просяка в десетката, да не се мъчи гадинта, а аз бих допълнил - и всички изоставени деца, да се предават незабавно за донори на органи, да не се хаби мат'риала в бъдещи клошари, колко "бели" деца има, които се нуждаят от техните органи...
И да допълня колегите модератори, които са следили темата от по-рано: Почове, такава тема няма място в нашият форум! Не виждам нищо сериозно в това, да призоваваш хора към омраза и насилие!